Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
daj organizatore,bacas rovca a onda ne dodjes,jebes temp.
kakva lova?
Jeste Kuzmane, Nata je u pravu, u šah matu si.
Prodao si blok Kuzmane. Je l' ollanik dolazi? :)
Dinari, jok evri...
bohore to je tvoj problem, što previše značaja pridaješ tome šta ostali misle, a dosta je osoba koje nisu dostojne napušavanja a kamoli mog pravdanja, meni iskreno puca patka šta ko misli i to mi je najmanje bitna stvar trenutno u životu.
Kuzmane, Bohor ti je dao savet, prilično sam siguran da i njega zabole za ostale. Skrenuo ti je pažnju čovek na nešto i čini mi se da je imao dobru nameru.
Coa ti lepo reko matoreee, a ti kako oš tvoja stvar.
da...al mi nije prijatno sto ima mnogo ljudi koje ne znam
ањњњњ
pa zato i dođi da ih upoznaš
Ne brini, bicu ja tu :D
Olanike, uzmi cedulju, napiši na njoj Mali Ker ukrasi malo i zalepi na grudi. I zabole te kurčina, ljudi će da se upoznaju sa tobom, samo ima da pršti.
i da me pomaze xd
Е сад кацте престали да затрпавате тему, да се јави Маниак овде и да потврди оћел доћи
Ja ću tablu "veliki ker"
мидори, оћемо да се мазимо?
Samo nemoj da bi neko vikao "Dođi mali ker" da vam ne bi prišli oni veliki kerovi na konjima da vas pitaju za zdravlje.
90% јанкела, плус имаш детаљан пвт.
Hahahah ja bih se zajebao 'ladno.
Ja ću i sutra biti tamo, ko želi da mi se pridruži nek se javi
EDIT: u petak ću doći oko pola 10 lako ću vas naći tamo