Birfest 2013 vukajlijaško okupljanje 16.08. 21,00, ulaz 2

1. улаз два?
    РЧМА?

2. а где журииииш

3. Palo mini okupljanje sinoć.

4. Bicu u vama... Pobeci cu na sat vremena sa zeninog lanca, popiti 2 brza piva i vratiti se kao da se nista nije desilo! Buhahahaha, kakav sam buntovnik, zivim zivot punim plucima!!!! Neka me neko esemesom obavesti gde cete ste se stacionirati, kako bih razradio strategiju bjezanja i povratka do Dubioze u narucje gospodje...

5. Da još jednom upitam jes se bleji na livadi ispred ili planirate da upadate na vašar ?
    I manča došlo je do promjene plana kupi mi zaječarskog piva olollolol

6. Haha važi tebreks, samo da ja nađem vas, lagano ćemo sve posle.

7. samo ti ubaci pivo u kesu prepoznaću te ja ništa se ne brini

8. Zbog sinoćnjeg lošeg doskoka prilikom šutke na madafakin sanšajnu i povrede noge, moje prisustvo na sutrašnjem okupljanju je dovedeno u pitanje. Plakaću. Neću maramice. Reči podrške bi mi značile. Kako ću? Teško mi je. Oću da se okupam. Pljam.

9. što ulaziš u šutku kad ti škodi?

10. Pomoglo je. Znače mi ove reči. Hvala ti organizatore, nije mala stvar.

11. i mene otpishite

12. imam predlog da se izbaci lista svih prjavljenih da se lepo vidi pa se samim tim možda još neko privuče da dođe da zableji. kao ono što Džoni pravi za VOS, lista ona.

13. imaš na prvoj strani coa lolo ja pravio

14. Jel dolaziš kUZMANEE?

15. ne dolazim jbg lako bi me sad umlatio bolesan sam

16. pa ti si pravio ali nije apdejtovana kaci banovan. novu, važeću listu

17. Aci u fazonu "Ne bi valjda udario lika sa naočarima?" lolooo
    Šaljim se, baš mi žao.:(

18. otad se prijavilo još par ljudi, al' ionako se pola ovih prijavljenih neće ni pojaviti

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.