Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
bog
Hahaha, pazi ovog, dolazim ako dolaze starije alfa devojke...
matori meskalina nije starija, čak je godinu mlađa od mene
aj vas dvojica industijal i ombre ne serte nego recite da li dolazite, daću vam ja moje pičke ako baš hoćete hehe
ma ja dolazim ako nije bilo jasno, a ombre će takođe da dođe jer zna da donosim "cigare"
aj vas dvojica industijal i ombre ne serte nego recite da li dolazite, daću vam ja moje pičke ako baš hoćete hehe
Ајде слике на чету и некако, али подвођење баш никако не могу да разумем. лоло
čuo sam da će biti i nekih sestara he he dolazim
Ја долазим ако дође Славица87. Или бар МОГША.
da dam jedan predlog ako se već skupljamo da to bude livada pored festa pa da bude teško alkoholisanje , veze da odemo tamo u onu masu pa hodamo kao ovce sa daunovim sindromom
posetioci će premijerno moći da probaju nemačko premium pivo Krombaher (Krombacher), kao i rumunsko pivo Timišoreana (Timisoreana)
Контам да ћете мислити да се спрдам, али ортак је скоро био с девојком у Темишвару и довуко је пар пива, добро је.
to kbo taj neki zon, kao hipici da raspletemo duge kose po livadi i alkohol i cigarice keke
napuhan imam fobiju od otvorenog prostora
http://www.youtube.com/watch?v=8XLv4DTMJh4
Svima ću da ubacim tatule u piće.
Važi, ja ću pečurke, pa ćemo videti koji ćete da poludite a koji ćemo da ostanemo normalni.
Buržuju.
Dakle, naravno da idem, cuvaj se Valdemare, i ja ću ti sipati drogu u herojin!
Ja ću doći oko pola noći da upoznam DorruBRE!!! I dekija i arlovskog, čuo dam da su kul momci
ако је ово онда до јаја.
Šta? Sve će vas potrujem bre!
Samo vas gledam.