Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
piši i mene, khm!
ekeke pala inspiracija za tebe
Nego, tehničko pitanje: do kad planirate ostajati? Ako i budem dolazio, biću s civilima, pa da banem na neko vreme.
Sve zavis od raspooženja i atmosfere, ako nam bude dobro zabošćemo i nećemo se ni pomerati lolo
koliko civila imaš, valjda neće nikome smetati tvoji civili od vukajlijaša, ti moš u svakom slučaju da dođeš da supoznamo i pijemo pa da produžiš dalje
Čeppp
ja ću banem samo na kratko.
ako bude trebalo, menjaću smenu.
pitaću nekog da se nađemo pa ćemo zajedno, nadam se.
piši me.
pička sam ako poreknem.
Ne bih dovodio svoje civile na ovo sajber okupljanje, makar mi Artemida dala pičke. Videću da, ako budem tu, banem na koji momenat, tek da ispoštujem.
kažem kako je realno arlo, nikad ti neću oprostiti kuzmanušu
Dobro nano upisujem te i držim te za reč
Jej провирон долази мојој срећи нема краја јеј
најжалије ми што видру пропуштам :(
Roskec ko će nam donese sad špriceve i igle da se bodemo kad tebe nema????
Ne brini se lepri poslao sam proviju lažnu lokaciju okupljanja dobićemo par sati fore kekek
уносите преко чмара лоло
Dolazi Leprikon, što znači da ste veliki ljudi i pacifisti, pošto dozvoljavate i nižim rasama da provode vreme s vama. :)
Dođi, Lepri, ovde su fini ljudi. I nižim rasama je dozvoljen ulaz.
пребићемо те, цигане аранђеловачки!
lepri je rasa za sebe
piši i mene, khm!
ДУППЛА ПУНА, ЗБОГ ТЕБЕ ГЛАВА ЛУДА, КРОЗ ПОЛА ГРАДА НА ЦРВЕНО ПРОЛАЗИИИИИМ
Оћу ја :/
ček da pogađam, al' te mrzi? :D
КАКВА ДОЗА КРЕАТИВНОСТИ ВАУ