Birfest 2013 vukajlijaško okupljanje 16.08. 21,00, ulaz 2

1. Не мрзи ме нег' треба пара, синко :Р
    Ако скрпим нешто, ето ме, али мора неко да ми нађе смјештај јако повољно, иначе.... :Д

2. Guca je ok, ali kakav bre bir kvest, jedino su dani piva u Zrenjaninu pravi. E moji Beogradjani, ne mos to tako.

3. aj idi kenjaj o birfestu na temi guča ne moš ovde jesčuo?
    Pa smare valjda ima neko ko bi te udomio a da je iz begea, ja nisam, i sam se utrpavam kod jednog ortaka..inače rado bih pružio prenoćište al' jebga.

4. ahahahaha, sad vidim za rufinol. Ok. Ali, ja nosim (pijem) pivo od kuce, tako da, prop'o vam plan...

5. ja ću te čuhvam doro, zaštitnički sam naštrojen

6. dobro, samo da znas, tu je blizu peder park, i na beer festu zato uvek ja cuvam nekog drugog. Cuvacu ti ledja, i pivo, naravno, za to nemas ni ti da brines.

7. ozbiljno pričam. platiš mi bar 2 piva i mirna si celo veče od manijaka raznih.

8. ozbiljno pričam. platiš mi bar 2 piva i mirna si celo veče od manijaka raznih.

osim jednog kekeke hnjohnjohnjo

9. dok ima piva ima i vatre!

10. Možeš kod mene smare da prespavaš besplatno ako ti treba, problem ej samo što imam jedan krevet i jedno ćebe samo :(

11. Лексипаганко, с обзиром да имаш исти ИП ка' Кузман, ако си му сестра може :*

12. hihihihihi zašto mi odaješ identitet decxko? za to se dobija banana!
    ajte iskombinujte neku gajbu smaretu i dobijate jednu odabranu po izboru.

13. Полако, да искомбинујем паре прво па онда можемо да причамо о смјештају :Р

14. Smare, jebaji ga ti, nećeš valjda da dolaziš za Bir Fest, em što je šit festival, em što je šit program, em što ti je mnogo dojajnije da baneš nešto kasnije, taman kada i nama smrtnicima koji polažemo tonu stvari u septembru prođu ispiti. Tako da banjavaj u oktobru i ne jedi govan. A znam da mene najviše voliš na ovom sajtu. ♥

15. 'Наш кол'ко сам заинтересован за програм? Их :Д
    Тешко да ће се то десит' тада, пошто се надам да ћу тада радит' приправнички и моћ' ћу да га дувам наредних годину дана :)

16. Хоћу и ја. Ја сам из Бегеа, где се могу пријахвит? Или је ово довољно...

17. dabome krle ovde primamo rezervacije

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.