Prijava

Realno ne treba ti droga kad si u guči

па гудровина једино ако оћеш довериш ил додлепиш. мени су много симпа оне требе што деле прву помоћ за 100 кинти, па они рандом оркестри што ти свирају де их нагазиш за 500 кинти, ја сам једне године тражио само Качерац и драо се на ове цигане из Владичиног Хана што не знају лоло.
мој побратим, кулинар, преврто лонце са купусом јер су били загорели. једне године се погубили, нисмо могли 5 сати се нађемо... овај један скако са оног моста у плићак хехе хаварија... ове године крамп и превентивна глоба за покушај отуђивања туђе имовине победили лолоо

то је та атмосфера, како није пало купање у оном потоку?
опростиће фесташка секта, свадбарски купус из земљаног лонца + проја??? па јел има шта боље? криво ми што за мало пропуштам Мрчајевце...
генерално је опуштено у Гучи, народно весеље, нема позераја. о томе све време прича Псето...
Егзит - таблете, Бирфест - вутра и пиво, Гуча - ракија, Мрчајевци - купус. Шта има да није јасно?

mile burazeru, to si trebo na festaškoj temi, mi ovde to znamo...

Realno ne treba ti droga kad si u guči

naša droga su strankinje i rakijaaa

@pseto, nikad nisam bio na festu, pa necu nikome da solim pamet. uostalom, neko voli da pozerise i glumi raspolozenje, da diskretno njise telo u ritmu psisho-dub-alter-ska-punk-metala, a neko voli da na Miroslava Ilica digne obe ruke u nebo i nagrne rakiju iz vlase od kilo... ukusi su razliciti, za svakog ponesto, a za pseta sve :)

sve si u pravu!

naša droga su strankinje i rakijaaa

Dobro ne samo strankinje ima i naših da se nadrogiraš

то је та атмосфера, како није пало купање у оном потоку?

Пуно смећа, само ноге умочили.

Што се тиче дрога, тражили смо странцима али "нису имали". Јебем им матер.

Што се тиче дрога, тражили смо странцима али "нису имали". Јебем им матер.

kacam pijano govedo pa zaboravio andole i pola stvari koje sam teo da ponesem, mogli smo se namlatiti love i umirati od smeha dok gledamo kako lelujaju na placebo. konjina.

Jest men krivo sto nisam naletio na vas.

Егзит - таблете, Бирфест - вутра и пиво, Гуча - ракија, Мрчајевци - купус.

http://www.davidcosgrove.com/blog/wp-content/uploads/2013/06/facepalm-L-3P9ME7.jpeg

и за тај јебени пренахваљени усрани гучајевски свадбарски купус, серем се ја у то. а што се серем у ћуп с купусом? јер су идиоти набили цене за порције усраног свадбарског купуса, јер се људи примају на србија-гуча-косово-чварци.ракија.

е па јео сам тај усрани гучајевско драгачевски усрани свадбарски купус из земљане посуде и могу да вам каем да је истог као и било који купус кад одеш на неку свадбу, или славу. с тим што неш да платиш 100 кинте за парче проје. а иначе сваки купус је добар кад у њему има овчетине.
једина разлика је у цени, тамо се папрено наплаћује усрани јебени купус.
за 3 порције усраног јебеног свдбарског гучајевског купуса овде могу да купим кило јаретине у кафани и да се наједем ко човек.
нашли начин тамо да зараде фине паре продавајући усрани КУПУС, а народ ИШТЕ КУПУСА дабоме, много волимо да једемо купус зар не? одрасли смо на купусу, купус нас је одржао њему хвала и слава му приде.
море мрш.

podržavam te tu maksimalno manijače. iz principa neću jedem kupus tamo

ja ga ove godine nisam jeo ali i dalje tvrdim da je bolji od svake brze hrane. kupus me jeste odgajio uz meso, krompir, pasulj, grašak i boraniju i hvala mu što nisam postao dete iz meka.

da je skup skup je, nema tu šta.

ne kažem obožavam kupus i rado ga uvek jedem,čak i kevu stalno teram da sprema, al' kad opiče ovako cene čak i na kupusijadi kao da prodaju jebni kavijar i specijalitete koje je jako teško i skupo pripremiti gađao bih ih kamenjem

па о томе причам

Морам јавно да се извиним Главном што сам мислио да ће испалити..и чини ми се да сам уложио 200 пезоса на то.

Али квота је било нула..тако да црва није ни било.

Едит: Види га Бач што има мају..си то ишао да ти штампају ону насловну са фејса? :)

Prihvatam izvinjenje!

kakve su cene u guci bile?ili bolje gucci

Јесте, Тилмо, била је то најача мајица док је кева није сјебала у веш машини.