Prijava

Лијепа идеја. Крљање на Гучи. Уживајте.

DRAGO MI JE DA IMA PAR NORMALNIH LJUDI OVE DVE TEME POKAZUJU KO JE VJERA A KO NEVJERA!

ČIM SAM ČUO DA LUKAS PJEVUŠI ODMA SAM REKO SEDAM ZA PRVI AVIJON ZA GUČU

Можда вам и ја немба.... Ал' зависи пун курац ствари отога крувасјебо.... И оно.... Мало активнирајте тему више..... Да није Бачкелине дефиниције не би ми пало на памет да немба вамо....

Ja idem u guču ali je malo glupo da vam na bleju navučem 10ak civila koji nemaju veze sa vukom. Ako se okupite izbanjavaću da popijemo po koju.

Planiram da dođem, red bi bio i da se okupimo.

Јасам капирао нешто са ортаком да дођемо колима, само не знам када баш, због посла и те форе, видећу већ!

Sve Srbende na okupu, neka ovim drogašima njin Birfes. Mogu da zamislim kako će da im bude kad Bajaga i Kiki Lesandrić zapale atmosferu.

Реално, све сам крем вукајлије.

Ja na žalost neću doći, štekujem ipak kintu za svadbu koja će uskoro, ali samo da kažem da makismalno podržavam ovaj odlični, domaćinski predlog, te stoga popite koju gajbu piva za mene.

I da dodam Guča jebe egzit snažno i beskompromisnom kurcem u rč.

štekujem ipak kintu za svadbu koja će uskoro

Op! Čestitam, da znaš i da ti je zemun... mislim zeman za to :)

Ajmo, nećete valjda sa onim autonomašima i LDP- ovcima iz Beograda na Birfest sa drogerašima i drekavcima tamo da skačete! Sad odlučite!

Sisate pevaljke ili ravne rokerke.
Vruća janjetina ili hotdog jebeni ili slična kučetina.
Ludnica ili pogreb atmosfera.

Zaboravio si da napišeš

Muško druženje uz kurve Cigančice za pola crvene ili nežno međusobno LGBT druženje.

I ja dolazim sa sedam civila i kombijem. Ipak, neće mi smetati da odem kod svojih vukajlijaša na lomljenje slavskog kolača. Ide i svježi iz Broda.

Što se tiče LGBT milovanja i Valdemara. Nemoj bre da nam truješ temu sa izrazima miljea tipova sa kojima provodiš vreme.

Meni vrtlog ekstra od Dejana Petrovića.

Što se tiče LGBT milovanja i Valdemara. Nemoj bre da nam truješ temu sa izrazima miljea tipova sa kojima provodiš vreme.

Боооже, па ја проводим квалитетно време са својом венчнаном супругом, ал не мош очекивати од дрогоша и дрекавца и ЛДП-овца и аутономаша да пише нешто нормално на теми о Гучи :) Ал ајд, нећу више, уживајте, напијте се и уватите неку певаљку за сису и за мене, ја никад нисам :(

Pa dobro, nemoj da budeš žalostan. Nisam ni ja nikad uhvatio za bradaju undergraund performera.
I da ne bude zabune nemam ja ništa protiv eldepeovaca, autonomaša, drogoša i LGBTeovaca otkad sam prodo svoju osamdesetčetvorku.

nemam ja ništa protiv eldepeovaca, autonomaša, drogoša i LGBTeovaca otkad sam prodo svoju osamdesetčetvorku

Aaa, duhovita doskočica :) Al kladim se da je nisi ni video uživo, kamol metak opalio, osim možda ako neki bradati kosijaner sa kokardom nije nosao po Guči plastičnu repliku.

ja bih došo keve mi samo da je umesto trube armunika mejn instrument.

Aaa, duhovita doskočica :) Al kladim se da je nisi ni video uživo, kamol metak opalio, osim možda ako neki bradati kosijaner sa kokardom nije nosao po Guči plastičnu repliku.

Zaboravljaš da je čovek iz Bosne, tamo se to prodavalo na kioscima posle rata lolo