Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
vule pošalji broj na pvt, imam od bačeta i od pseta pa ću da nas iskupim
to glavni, mrzim da budem organizator skuuupa.
Ja i Marko smo sade nešto pričali i on sigurno ide sutra i prekosutra u Guču, ja ću najverovatnije, zavisi od nekih faktora, doći će on do mene večeras pošto nema neta kod njega.
Znači u petak i subotu može biti nekog okupljanja, ko će da bude tim danima tamo?
U subotu i nedelju sam tamo pa se javljajte.
sase čuo zbačetom...ako bude prilike utrpaćemo se nas šestorica u kola
važi pseto, iju glavni će se podavimo, videćemo ako bude moglo što da ne otom potom.:)
Сутра Главни долази по мене и Кузмана у Чачак. Френки је у Гучи, Псето ће бити у суботу, дакле у суботу сви да се скупимо. Ваљало би да се јаве Џела, Цоа кг и Роки, они су нешто причали да ће доћи. Вуле нека ми се јави, не знам да ли има мој нови број, послаћу му у пвт. Дакле, ко год се нађе у суботу у Гучи обавезно да се јави.
jebite se, ja bio u utorak, nigde žive duše...
kad se ne družiš sa pravim ljudima, će da pravimo lom
jel vi nešto osećate?
Ja ću još da vidim šta i kako, ne znam da l' ću da idem ili ne, iskrslo neko sranje jebiga.
hehe snimi klip pseto, kad se uradite :) jel ima jos one epruvete za prvu pomoc?
Vilja - maika :)
Kaki klipovi, ja na sebe ne umem da pazim a ne na kamere. Pare i cigare u džep i pseto je miran.
to bre ne ide džezla
јебем ти богове и гучу
Jesi živ, Jebač?!
Umoran je od pevanja na mejn stejdžu.
ooooo digo se bač iz mrtvije!
Сутра ћу написати састав шта се све десило, поприлично се сећам. Има да се крстите.
Војводо, каси дошо кући?