ОКУПЉАЊЕ У ГУЧИ БОКТЕЈЕБО

1. Ima li sta od toga Jebač, navraticu i ja?

2. Добро, остаћу, није проблем никакав. Само ми реците кад ћете па да видимо који нам је дан најбољи да се сви скупе.

3. Takoe. Ja sam tamo u subotu i nedelju.

Vule vidiš da ima. Kaci tamo?

4. Е Вуле, не видех ти пост. Ти ћеш вероватно ићи на Лукаса?

5. Najverovatnije preskacem cetvrtak, sestri mi rodjendan, posle toga svejedno...

6. А у курац, значи да идем ја тамо у четвртак, који ћу курац сутра.

7. subota bi bila dobra

8. brate idi u četvratk pa se vrati, u petak te vozimo mi i vrtaimo te u nedelju

9. Па може. Начи идем у четвртак у Чачак, предвече одем на концерт и сутрадан банеш код мене.

10. Значи не познавам чоека, ал мислим да ће Главни да испали. 100 пезоса стављам на то :)

11. Sve svoje definicije na Glavnog.

12. Радијацијо, не може тако мали улог лололол

13. Thilmo - heheeheh. Pazi nešto momak, može da me spreči neka zajebancija u familiji - teža bolest ili slično, ili meni nešto da se desi.

14. Зезам се маћори :)

15. Znam da se zezaš opaaa nego samo potvrđujem svoj status alfa međeda

16. Радијацијо, не може тако мали улог лололол

Vidim ti se pretrže. љуљуљуљуљуљу

17. Ја сад идем у Чачак, тамо немам нета па нећу моћи ништа да организујем. Ви се договорите ако оћете па нека ми јави неко од вас ко има мој број. Уздравље.

18. I šta bi na kraju, oce biti nekog okupljanja u subotu?

19. Vule, poslaću ti br u PVT pošto bačje nema internetoe, mislim da će on i glavni ići u petak, ja stižem u subotu pa da se nalazimo.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.