Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jel ovo čelzi što igra 26-og se računa u sledeće kolo?
Dabome.
И, јесте ли мењали мало или много састав лоло?
Već sam izgubio poene na transfere haha.
Neće Lamaprd igrati, ja pročitao
Чек губи се само 4 поена од укупног скора ако променим 1 играча више него што смем? И следеће коло опет могу да извршим 1 измену, све нормално? АКо је тако то уопште није страшно.
Ja počinjem od 2. kola, a H2H ne mogu ni digram. 'bem ti sistem ovakav.
Тако је СиМ. Ја сам урадио сад две измене, са -4 улазим у ново коло. Имам идеју како бих мењао постепено ростер, из кола у коло.
Kod transfera, u H2H ligi, jel se poeni (ono -4), oduzimaju iz tekuceg kola ili?
Одузме ти се на крају текућег кола, ако си сад одрадио измене одузеће ти се на крају овог викенда, јер ово су трансфери за овај викенд.
Ja iskoristio wildcard, planiram od sada tim nekoliko kola unapred.
Ja zamenio 3 igraca, tako da krecem sa -8
Ja sam zamijenio 2, -4...
BENTEKE LEC GOUUUUUU
Ставио Бербатова сутра за капитена, ако он не јебе глупог Арсеналоа нико неће.
И опет ГЛОРИИИ ГЛОРИИ САУТЕМПТОООН
http://i.imgur.com/YR3XWAb.png
-4...
Ušli u ekipu Benteke i Cole iz Vest Hema, krećemo u ofanzivu!
Ček, je l' može sad da se koristi vajld kard?
Може.
Stoji mi sivo, ne može da se klikne.
Идеш на трансфере одрадиш трансфере и онда кликнеш вајлд кард.