Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. Ouuuu, hvala, nisam razmišljao.

2. Iskoristi vajld kard, nek ide život! Rez u startu, k'o kad menjaju trenera posle jedne izgubljene.
    Izbacio gomna iz Arsenala, promenio formaciju, dobrano se pojačao. Cenim da je bolje sad da izmenim neke igrače dok nije kasno.

3. Osvalde decace, nemoj me razocarati

4. A koliko wild cardova po sezoni imamo?

5. Jedan u startu i dobijamo jedan prvog januara.

6. S tim da ovaj sto dobijamo u startu, mozemo da cuvamo do poslednjeg kola, a onaj ekstra sto dobijamo u zimskom prelaznom roku moze da se iskoristi samo u tih par kola. Ako ga iskoristis, iskoristio si ga, ako ne, gubi se.

7. jebote iskoristih vajld kard, i zaboravim da zamenim cecha, 'tedoh da stavim Krula ili Llorisa...ili Harta.

8. do 5 kola Frenki kard ne dolazi u obzir , neka se izvrše transferi i neka se postave izdefinišu

9. http://i.imgur.com/cVXTGqw.png

Koje sranje, kako sam iziritiran ovim timom. Koji kurac od kola će ovo biti za BBGK.

10. Прошло коло ми јебени Подолски буде капитен, који одигра јебени један минут и донесе ми мртва два бода. А што је најгоре, замена капитена ми је био Лампард који је оплодио у том колу, и који би ми донео брдо поена да Венгер није убацио Подолскогу 99.минуту. И онда ја наравно заменим Подолског у овом колу за још мртвијег Бербатова. Подолски дао гол, а овај алкос се не види нигде. Јебем ти Фантази и све нек иде у курац.

11. Ja zamenio Berbatova i sa klupe uveo Krauča, a od onog jednog transfera nedeljno sam uzeo Silvu umesto Felaina

12. Шоми поздравио те Подолски :)

13. Ма јебем га уста, 20 бодова бих узео, душа ме боли.

14. Углавио ми киту Арсенал опет, Мертек кита, Тео кита :/

15. Teo omašio sve živo, i još su primili gol da ne dobiješ poen za klin šit. :P

16. Metnuo ga Šokros, idemo!

17. Види га овај Мартинез, па видиш да не иде УБАЧИ КОНЕА! УБАЧИ ДЕЈА!

18. Mnogo me nervira kad ubaci igrača na minut i sjebe mi bodove za izmenu.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.