Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. imam neki osećaj da će bejl biti kerova kurčina ove sezone. ja stavio kazorlu, prvo što sam kida, drugo što očekujem da namesti krš golova iguainu, žiruu (ako drvo proradi) i suarezu ako dođe. arsenal će biti iznenađenje, kad kažem iznenađenje mislim da će se konačno uključiti u borbu za titulu

2. Ја сам узео Бејла, па ако видим да не ваља, лако ћу наћи замену,пошто су буквално сви јефтинији од њега :)

3. mata mi miriše da će biti ponovo dobar. dvoumio sam se između mate i kazorle, al reko aj da probam sa kazorlom, objasnio sam gore zašto (:

4. Ја се сваки час нешто премишљам, до почетка има да променим свих 11 играча.

5. ja se iscimao da ih namestim zato što nema šanse da propustim fantazi, i odo da učim patologiju, jepte se :D

6. Jel se svako kolo menjaju cene igrača?

7. da, zavisno od učinka. mogu i da miruju, ali kapiraš sistem

8. Reaktivirao sam akaunt, i ubacio neke igrače čisto da skinem to s dnevnog reda, a do avgusta ludog ima vremena, sigurno ću menjati...

9. Ja promenio ceo tim.

10. Moj tim najbolji, vaši govno. :3

11. Celinac ce da razbije ovosezonsku fantazi ligu NAAAAPREEED CELZIII

12. Зависиће доста састав и од трансфера који се буду одиграли.

13. i te kako će zavisiti

14. Рано је још за састављање тима, пријатељи спорта. Можда буде и неких повреда, плус трансфери... Рааааандом, рандом, рандом је за тугу.

15. Koliko je čudno bez igrača Kvins Parka, pogotovo Remija ludog.

16. Too many players from west ham, e jebiga :D

17. Стева Јоветић у Ситију, сад је дилема ко ће играти напред тамо. И када ће да убаце нове трансфере у фантаси?

18. Јова и Негредо по 9.5 лоооо

19. A zamisli koji je smor daš za jednog od njih dvojice 9.5 i on ne počinje utakmice.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.