Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. Možda kasnije bude još skuplji. hehe

2. Pa i biće verovatno, a to je baš nerealno, nijednom igrač nije krenuo sa cenom 14, čak ni Lampard one sezone.

3. Prijavljujem se. :)

4. posle prošlogodišnjih skromnih rezultata Puja Šotke, odlučio sam da ove godine malo promešam karte. DAME I GOSPODO, ŠUJO POTKA!

JEBAĆEMO LIGOA!

5. А ни Бејл не бежи много са својих 12 динара. Видан скок у цени за Мичуа, Оскара, Кутиња, Бентекеа, Стариџа. Треба проучити ове из чемпионшипа што су ушли, ту мора да има неки рудник бодова.

6. I meni to pade na pamet Laki. A onda sam pogledao igrace u kardifu, kristalnoj palati i halu, i samo par njih su mi bili poznati, sa menadzera. :)

7. Ipak sam odlučio i ove sezone da forsiram igrače Evertona, i ako je otišao Mojes, a došao onaj jadnik.
    Baines i Felaini će sigurno nastaviti dobar niz, a za Osmana ću još razmisliti.
    Onaj ko može isto da bude jedan od bolji je AGBONLAHOR.
    Prošle godine su ga je*ale povrede, a ove godine ako sve bude u redu,onda se može računati na dosta golova ovog veoma dobrog igrača.

8. electrolover
    I meni to pade na pamet Laki. A onda sam pogledao igrace u kardifu, kristalnoj palati i halu, i samo par njih su mi bili poznati, sa menadzera. :)

Ја знам цео тим Кристал Паласа и убацих једно крило њихово и бека. Сваке године неко из тих слабијих тимова има добру сезону и скупи брдо поена. И из осталих тимова ће бити изненађења тако да је почетак најбитнији... Десиће се као и увек да неко ко кошта 7 на крају сезоне вреди 9 или 10 поена, а они које укења да таквог играча држе од првог кола ће најбоље проћи.

9. Eto i mene, da izaberem tim s kojim ću da guram bez promene do kraja sezone. Nek budu i govna, al' moja govna!

10. Slazem se, ali ajd ti proceni ko ce da poludi i zaradi dosta poena. Jos ako ne znas igrace to je lov u mutnom. Ali definitivno se mora uzeti neko ko vredi 5, 6 kinti maksimalno, pa se nadas da ce da zablista.

11. Kontam da prve sezone neću ništa uraditi, ima ovde dosta caka za koje je potrebno vreme.

12. http://i.imgur.com/qZCalEu.jpg

moj tim. ovako za neki početak, i naravno variraće dosta u toku šampionata, ovako sam ih sastavio u skladu sa protivnicima u prva tri kola.

13. http://www.dodaj.rs/f/19/Az/z7rs8o6/dfsd.png

Zhajk ume - Zhajk zna

A ove ćemo da razmotrimo:
    1.Agbonlahor
    2.Vidic
    3.Mertezaker
    4.Mata
    5.Osman

14. čemu dva skupa golmana narode?

15. И ја се питам.

16. Pa recimo da mi je Čeh prošle sezone posle Bainesa i Van Persija doneo najviše bodova.

17. Šta znači to da mogu jedan transfer nedeljno, mogu da prodam jednog i kupim jednog igrača?

18. Pa recimo da mi je Čeh prošle sezone posle Bainesa i Van Persija doneo najviše bodova.

dobro čeh, ali šta će ti joris od 6 miliona na klupi? realno je da čeh neće da propusti ni dve tekme, ako i toliko. bolje je uzeti rezervnog golmana od 4, 4.5 miliona i onda imaš milku i po-dve da ojačaš malo neke druge pozicije u timu. ja sam uzeo vorma koji kida, ume da skine penal i često zabode po 6-7 odbrana, za 5 milki milina. rezervni golman ne znam ni ko je iskreno :D

Šta znači to da mogu jedan transfer nedeljno, mogu da prodam jednog i kupim jednog igrača?

da.

19. http://i.imgur.com/1VMGzkt.png

Evo moje ekipe i smatram da ću da izduvam sa Kutinjom. A i sa ovim iz Palasa ali jebiga, mnogo hoću Persija u timu lolol.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.