Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. Мени је ове сезоне све уз курац. Најгори фентази икада, надам се да ће прорадити некако, али и после вајлдкарда слабо.

2. Како сам искусно избацио Ивановића. Руни и Ламберт донели пола бодова, луди резултати скроз.

3. Имам и Ивановића и Настасића, фак јеа, ван Перси капитен играо 15 минута.

4. Колко је луд овај Рамзи :)

5. krute jebo kako loš vikend, dosad ima 26 poena a skoro svi igrali, imam i ivanovića i persija i jebenog evru nula bodova

6. 29 poena, s tim što se Tureu dupliraju bodovi, uleće Vitingem sa 5 poena umjesto Agera.
    Sjutra još Minjole, Džagelka, Bejns, Ben Arfa i Barkli. Nije loše za sad.

7. Od Harta 1 a Boruca da sam stavio imao bih 6 od golmana... mada nije loše 31, imam još nekoliko igrača koji nisu igrali. Brat Remzi, najbolje iskorišćenih 5.5 otkako igram fantasy lige.

8. Imam 9.1 za špica, al' ne mogu da odlučim koga ću. lolo

9. Od Remzija, Ozila i Žirua 20 poena. Sutra kapiten Bejns i očekujem neki gol od Staridža i par solidnih odbrani Minjolea.

Pošto mi Evra nije igrao, jel može da uleti napadač na njegovu poziciju?

10. На крају и није толико лоше. Извукли ме Ремзи и Дејвис из Свонсија, дао гол.

11. Који сам усер, играм против првог у Х2Х и човек баш против мене освоји 10 поена!

:педерски смајли:

12. Najočajniji vikend odkad igram jebene fantazije, 21 poen ostali Begović, Bassong i Huth, da mi je bar pobijediti u H2H pošto je 3 boda prednost za njega

13. U napadu mi Staridž (C) i Suarez :D

14. I meni je Staridž kapiten. :)

15. Ole ole, Staridz kapitenara! :) Bice bodovoA!

EDIT: Odbrana, od koje sam najvise ocekivao, mi donosi kurac bodova.. Da mi nema Turim ti jaja, imao bih upola manje bodova..

16. 61 + Anita sutra...lepo kolo za mene. Ostaje žal što sam u poslednjem trenutku skinuo kapitensku traku Staridžu i turio je Ozilu, ali jbg.

17. 61 takođe, verovatno će da padne još koji za bonus. Staridž kapiten O JE BO, 24 boda bez bonusa. :)

I stvarno mi je žao protivnika u H2H, GGFF, čovek je imao samo OSAM POENA. Tuga.

18. Gore mi piše 37 poena, a u onoj tabeli 20. A nisam vršio neke transfere preko dozvoljenog broja, pokradoše me lopovi! Tole odlazi!! I još mi u H2H piše da imam 20 poena i naravno da gubim, a da mi računaju kako piše pobedio bih.

edit: A možda je zbog toga što imam još 4 igrača sutra?

19. I opet na klupu šaljem onog malog iz Hal sitija...
    Još veću grešku sam napravio pri odabiru igrača pošto sam se razmišljao da l' da turim Remzija ili Ozila da sam uzeo Remzija imao bih pare i za Suareza

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.