45 bodova, + Lukaku.
Nije lose, s obzirom da mi golman i cela odbrana nisu imali clean sheat. Dvoumih se sa kapitenom Staridzu ili Ziruu,i reko vraca se Suarez, verovatno ce sad Staridz da posustane.
Napokon pobeda u H2H.
63 poena od mene ovo kolo. Vrlo zadovoljan. S obzirom da su mi golman + 3 odbrambena doneli ukupno 9 poena.
Napadaci izvadili stvar, iako sam kapitena stavio Ziruu,a ne Staridzu ili Lukakuu.
Napokon pobeda u H2H.
EDIT: I popeh se na 11. mesto u liZi! Don't go gentle swans!
sterija, kasne sa azuriranjem bodova tamo u H2H, sto sto pise da imas, to ti je ;)
Lari e si video postavu ovog lika protiv koga si igrao? Kazorla, Silva, Tores i Benetke llololo
75 bodova i čekam još dvojicu sutra.
45 bodova, + Lukaku.
Nije lose, s obzirom da mi golman i cela odbrana nisu imali clean sheat. Dvoumih se sa kapitenom Staridzu ili Ziruu,i reko vraca se Suarez, verovatno ce sad Staridz da posustane.
Napokon pobeda u H2H.
Okruglo 50, cekamo bonus. Slab kapiten opet, Ziru, ali bar neki ucinak ovog puta.
Jesam, ja izvrištao. :D Očekivao sam fazon pola tima Sanderlenda.
E od čega zavisi onaj bonus koji igrači dobijaju?
Ima raznih stvari, tačna dodavanja, presečena dodavanja, stvaranje gol šanse saigračima itd. Ima u pravilima tačno.
Sad tek izvalih koliko sam skočio na tabeli, deveto mesto, preskočio sam jedno petnaest timova. :)
10 sam u Srbiji :D
Прилично си ојебао Марко, екстра резултат.
Ja sam usao u prvih20 u nasloj lizi.
I to mi je uspeh, s obzirom da sam prva 3 kola bio pri samom dnu.
Wild Card ipak dobro iskoriscen.
ja 63, devetnaesti i moj jagielka protiv rajinih barklija i kolmana za pobjedu!
'Fala 'fala. :D
Lukaku madjijo!
Koliko je kostao Lukaku na pocetku? Posto sam ja debil stavio Naismitha, ali verovatno jer nisam imao kesa za Lukakua...
Na kraju 50 poena okruglo. Odlično, s'obzirom da su mi kapiten Bains i Evra doneli ukupno 0 poena, a Coleman i Ben Arfa ukupno 2.
63 poena od mene ovo kolo. Vrlo zadovoljan. S obzirom da su mi golman + 3 odbrambena doneli ukupno 9 poena.
Napadaci izvadili stvar, iako sam kapitena stavio Ziruu,a ne Staridzu ili Lukakuu.
Napokon pobeda u H2H.
EDIT: I popeh se na 11. mesto u liZi! Don't go gentle swans!
Ја добијо Рају на то што је имао -4 од трансфера. Добио га са бодом разлике чоек на клупи имо 20 појена. ФАЛА РАЈО!
Lolo, Raja bas nema srece, i ja ga dobio za 1 poen, i to sam imao bas lose kolo :D