Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Identicna situacija i kod mene. Dobio sam Mancestera u ovom kolu ovako. lol
Nemam šta više da dodam osim... JEBO ME KONJ DA ME JEBO KONJ
Inače, imao sam 27 poena na klupi ne računajući neku dileju iz Stouka
Kupim u nedelju onog lika iz Hala i sad piše da neće igrati narednih mesec dana. Znači, i u sledeće kolo ulazim sa -4.
I sad koga da stavim na kapitena, Žirua ili Staridža?
Kapun jes ti prvi? Što me prestiže jebotekruh? Ja 7 u montenegru. Zadovoljan sam...
Ја добијо Рају на то што је имао -4 од трансфера. Добио га са бодом разлике чоек на клупи имо 20 појена. ФАЛА РАЈО!
Lolo, Raja bas nema srece, i ja ga dobio za 1 poen, i to sam imao bas lose kolo :D
Nemam šta više da dodam osim... JEBO ME KONJ DA ME JEBO KONJ
lolololololo
Je l' dobija igrač neki bonus ako je napravljen penal nad njim?
Ako misliš na Staridža kod mene je dobio bonus.
Inače slabo kolo, svega 32 poena. Podbacili igrači Evertona, od njih trojice svega 3 poena i još Shawcross samo 2 poena i još sam zaboravio da izbacim odsutnog Barklija. Na svu sreću pogodio sam sa Staridžom što sam ga stavio za kapitena, 18 poena od njega i od Evre sedam i to bilo to za danas. Sutra još Ozil, Žiru i Remzi.
Sterija imaš i sigurdsona kao prvu zamjeu nije ti.igro brejdi...
Meni frenk,bane van volfsvinkl, remzi ozil i žiru...
Ово коло ће бити пропаст уколико се Оскар и остали не разиграју и метну 2 комада.
Jes bre, ja zaboravio na njega. Trebao je on meni da počne sad nego sam zaboravio da ga stavim u prvih 11.
Френк Лампард АУТ - Шиптар Јанужај ИН !1
Најгоре коло откад играм Фантази, један играч има више од 2 поена. И наравно кад избацим Хазарда он га метне маму му јебем.
Ja 38 za sad, imam još Ozila, Ramzija, Žirua i Soldada...da ga Čelzi nije primio imao bih više jer su mi igrali Bane i Čeh, ali jebi ga. Očekujem minimum još 25 od ove četvorice :)
PRilicno lose kolo. Pre svega u odbrani, nigde clean shit. Lukaku i Staridz izvukli, a opet kapiten Ziru samo 4 boda usta ga jebem.
EDIT: Valjda cu pobediti u H2H, trenutno imam 2 boda vise, plus ce mozda uci sa klupe neko umesto Sanje. Tj aj da pitam. Sanja nije igroa,a prvi u izmenama je Kejhil, pa onda Dawson. Jel se uzima Kejhilov ucinak,ili Dowsonov posto ni Kejhil nije igrao?
На крају усерчина јер сам имао Рида на клупи које је улетео уместо Џека, 15 поена донео. Мењам напад јер се зна ко је гори, ван Перси или Џеко.
Jel ja dobro vidim ili je max broj poena iz nase lige 56 u ovom kolu?
Pa onda ja sa 41 i nisam tako los :D
Za ovo gore sto si pitao, uzima se u obzir prvi sledeci igrac koji je proveo ma koliko vremena na terenu, cak i ako je otisao u minus sa bodovima. :)
Da. ukapirao sam. Uleteo mi je Dawson, tako da bolje i 1 bod od njega, nego krompir :D