Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. 44, победио Стормару у х2х, мало се диго у класику, солидно колце, биће боље.

2. Suarez kapiten dao gol i generalno je dobro igrao - nijedan bonus bod. Vilson iz Stouka zamenjen u 58. minutu, da je trener sačekao još 2-3 minuta doneo bi mi 6 bodova umesto jednog. Izgubio za 1 bod u h2h. Sjajno kolo...

3. 12 h2h 15 klasik. Zahuktavam se !

4. Sledece kolo u H2H igram sa dzankijem, moram ga dobijem da konacno vratim skor u normalu. trenutno sam na 3:4!

Dobra ova zajebancija, a ovaj sajt je bas ozbiljan. Ja igram na jos neka dva, znate koja retardirana pravila, ja izneverovao..

5. 5-та победа за редом у Х2Х. Ала ја играм ово! И Бумбар ће да падне!!1

6. 38, a Džerardovih 20, haos, čemer, jad

7. И Бумбар ће да падне

NIKAD!
    Meni prilično loše odbrana igra. Ček da vam pregledam timove da vidim šta je kod vas u odbrani.
    Pa da, logično, 3 odbrambena. Žrtvovah 4 boda za dovođenje jednog na sredini.

8. A Kapun je bumbar? Pa de si bumbar, mali bumbar?!

CEKAM TE U RUNDI 12, KILO MEDA CU DA TI IZMUZEM!

JES DA BUMBAR NIJE PCELA,AL PRONECES OD MUKE!

9. Ма играћу против тебе и без одбрамбених!!1

10. 55 poena, još Soldado i Ture ostali. Ozil kapiten ojebo. Jebi Pekija d džema !

11. 46 poena, ostao jos samo Ture.
    Opet sam kapitena dao Ziruu a ne Ozilu. Jebo me konj.
    Odbrana niko clean shit. Jebem ti celzi kad ni od kardifa ne mogu gol da sacuvaju.
    Vidara nije igrao, umesto njega ce da udje Ture koji ima krompir.
    Uskurac.
    Efikasno je kolo, tako da ocekujem da cu pasti u generalnom,al se nadam i pobedi u h2h

12. Jeste li videli sto su pripisali gol Lovernu,a Lalana je poslednji dirao loptu i proturio je kroz noge De Hei?

13. 51 poen, ostali mi još jaja ture i negredo, plus da se upišu bonusi, imam ozila, ramzija i žirua, neko mora da dobije :D

14. Сви су ми одиграли већ, 54 бода, али очекујем још неколико поена од бонуса за Азара, Ремзија, Жируа и Суареза. Омашио сам капитена, пошто је Лукаку добио само два бода што је играо 60+ минута и ништа више. Насри и Досон ми на клупи, али не могу никако да уђу. Биће значи 60 бодова, добро коло.

15. Ja 53 + Ture, i bonusi ako bog da i na Staridža,Remzija, Ozila i Žirua.
    Da zaokružimo na 67 lolo

16. Ipak gol Lalani :)
    Nemam ga ovde,al imam na drugom fantaziju, tako da mi je bitno :D

17. otkrio sam da mi je na klupi briton koji je danas uzeo 6 bodova (kontam da su mu u pitanju prvi minuti u premijeršipu ove godine lolo), i upašće kao zamena umesto enriketa iz liverpula. OPA

18. Mršavih 40 poena, bravo Remzi, još nema bonusa za kapitena Staridža.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.