Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. 47 bodova i pad na 2 mesto. Zaostatak 2 poena za prvim.

EDIT: Ostao još 1 igrač.

2. Da nisam transfere pravijo vrh bi prošo a ovako... I to remi glibavi.

3. ŠUJO POTKA UZIMA SKALP TREĆEPLASIRANOM NA H2H TABELI! ŠUJO DO POBIJEDE!

4. Oplodio sam ovo kolo, 61 poen. Ozil, Remzi ploditelji najveći, Staridž kapitenski 10 poena, Žiru solidan, Lovren brat Hrvat, malo podbacili Minjole i Beins ali dobro. Sutra još Sigudson. I mogu se nadati ulasku u prvih 10.

5. Opet jebena odbrana GO KURAC! Pa da li je realno da ne mogu duzmem jednom 6 komada na nekome, ili da De gea ne primi gol? Paranoja, go god bio, mi bezi 13 u h2h, ali meni sutra igraju trojica, a njemu nijedan, tako da se uzdam u Totenhem i Soldada! Srecom, pogadjam kapitene vec par kola, pa mi donose oni po 25-30 bodova, inace bi bio katastrofalan...

6. Kome bolje da dam kapitensku traku Ozilu ili Žiruu? Pošto igraju protiv Palasa verujem da će barem 2 komada da im zvekne Žiru i isto toliko asistencija će imati Ozil, pa se sad dvoumim.

7. ja dajem francuzu vec 3 kola, za to vreme ozil ojebao..

8. Možda će baš sad da se promeni. :D

9. Po svemu sudeci, pobeda u h2h, Soldado me nije izdao! mada kada bi ga munula Villa, da imam 10 na predictionu... Ali ajde i ovako je ok. Sutra jos Hageland, ako ovako ostane, za sada 63 boda..

10. Ja 74 sve ukupno. Valjda će i Soldadu dati neki bonus, ali sam zadovoljan i ovako. Pekija sam urnisao u h2h i jurišam ka top3.

11. И шта се беше дешава ако је у х2х нерешено? Водим 2 бода против Кењатора али њему ће са клупе ући 2 бода, ваљда се гледају онда дати голови, ту вала имам више.
    ЕДИТ: Коњина, па рачуна се нерешено лололо

12. Vratio se na prvo mesto samo sam u nedoumici dal da izbaci Stardiža ili Suareza...

13. Ipak i Soldado dobio 3 poena, ojebo sam ovo kolo.
    Sad sam izbacio Ivanovića i kupio Lovrena. Kontam da će uvaliti neki gol bednom Fulamu sledeće nedelje.

14. Nisam prebacio kapitensku traku sa suareza na remzija, a-a, ma kaki.

15. Solidnih 46 poena, još Sigudson sutra. Sad sam žrtvovao 4 poena da bih doveo Suareza tako da očekujem od Staridža, Suareza i Žirua da plode zajedno od sledećeg kola.

16. Konačno da i ja ubodem dobrog kapitena. Runi mi inače tek ove nedelje ušao umesto Negreda

17. Руни доктор донео брда поена. љуб

18. Ljelje, ja nerješen sa čarapanima.

19. Samo da kažem da vam jebem sunce krvavo, ima 54 ekipe. Kurac moj su sve vukajlijaši. Jebite se lijepo i ko je podijelio tolike kodove.
    Inače, solidno kolo, prešo 50 bodova, izvukli me Lambert i Staridž kapiten.
    Uzo sam još dvojicu iz Sautemptona, ljudi u formi, pa reko što da ne. I evo Klajn mi donese 6 i Vajnama 3, milina. A ovi skupi se ućutali, jebem li ga. Znao sam da će se ova mala kurva urugvajska raspucati, i imao sam 3 milke viška za njega, al sam uzo Staridža prije nego se ovaj vratio, i uzo još nešto u veznom i jebi ga sad.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.