Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Biće smor ako osvoji neko ko nije sa Vukajlije.
A ovaj smarač više ne pušta Džeka u igru? Moram da ga prodam... Bar mi je prva izmena Džonson iz Liverpula.
Znači jebemu sve, izgubio sam zbog mojih transfera jeba me lovren i miralas da me jebali!
Plus ovaj doson dobio jebena 3 boda bonusa pizda mu materina.
Можда неко има више екипа лоло
Опет победа у Х2Х, титула мора доћи на Енфилд!
Šeko, mislim da ce razlika biti samo jedan poen lolololo
60 poena, izgubih u H2H zamalo pu.
Znam, da je doson dobio bonus 2 , kao što sam i mislio bilo bi nerješeno ololo
63 boda. Solidno. Napredovao jedno mesto u overalu,al u H2H naleteh na kokicu koji je rasturio. Bio bih jos malo bolji da mi nije na klupi ostao Arnautovic.
Usao sam u nezadrzivu seriju u H2H... Nakon 3 poraza na startu, sada hitam ka vrhu tabele... Sto se tice bodova, uvek sam tu, oko 70, tako da do jajoa! Moram da menjam jebenog De Geu, jer nece doneti 6 bodova nikada....
И ја исто, трећи сам на табели, прскам на све стране.
Моје мишљење је да треба да оставиш Де Геу, па мора и Манча једном да проради, а кад проради јако им је тешко дати гол, биће брда клин шитова.
Прошло коло 61, ово 70, надам се да ће се наставити овакав тренд.
O JEBEM TI ĆIVOT JA IZBACIH REMIJA ZA SUAREZA.
Мушки мои, 58 поена до сад и чекам још 6 играча. Убацивање Агуа и Настасића ово коло је био пун погодак, Агу капитен, а ту је био и сјајни Јоја Туре.
Od 2 igrača 13 poena. + Bane Ivanović gnjili sa 1 . Još 8 igrača a imam 14.
oće neko da mi objasni kako ja imam klin šit za boruca i lovrena kad je sautempton primio gol sa 90 metara? :D
elem,
boruc 6
ivanović 1
teri 1
lovren 5
jaja ture 8
runi 18
sveukupno 39, ostali su mi još ozil, ramzi, žiru, soldado i vitingam
56 поена, још Солдадо и Колерман.
Nekim čudom moram da dobijem jedno 20 poena od berklija i džagielke da bi uzo neki kurac na h2h. A ovako 37-4.
pa ti igraš protiv mene šeko lololo
Igram protiv Zeusika lolo
onda protiv mene igra još neko kome je ostao još samo berkli i džagelka, reci koji trip ahahaha
Ko god bio Onaj Sima, da mu poručim da ga je Šujo Potka jebao u ČM00R!! BIO SI PRVI NA TABELI DEČKO ALI JE DOŠLO VREME ZA VRUĆE GOSTOVANJE KOD SUB FOKUSA OPAAAA hahaha