Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. Biće smor ako osvoji neko ko nije sa Vukajlije.
    A ovaj smarač više ne pušta Džeka u igru? Moram da ga prodam... Bar mi je prva izmena Džonson iz Liverpula.

2. Znači jebemu sve, izgubio sam zbog mojih transfera jeba me lovren i miralas da me jebali!

Plus ovaj doson dobio jebena 3 boda bonusa pizda mu materina.

3. Можда неко има више екипа лоло

Опет победа у Х2Х, титула мора доћи на Енфилд!

4. Šeko, mislim da ce razlika biti samo jedan poen lolololo

5. 60 poena, izgubih u H2H zamalo pu.

6. Znam, da je doson dobio bonus 2 , kao što sam i mislio bilo bi nerješeno ololo

7. 63 boda. Solidno. Napredovao jedno mesto u overalu,al u H2H naleteh na kokicu koji je rasturio. Bio bih jos malo bolji da mi nije na klupi ostao Arnautovic.

8. Usao sam u nezadrzivu seriju u H2H... Nakon 3 poraza na startu, sada hitam ka vrhu tabele... Sto se tice bodova, uvek sam tu, oko 70, tako da do jajoa! Moram da menjam jebenog De Geu, jer nece doneti 6 bodova nikada....

9. И ја исто, трећи сам на табели, прскам на све стране.

Моје мишљење је да треба да оставиш Де Геу, па мора и Манча једном да проради, а кад проради јако им је тешко дати гол, биће брда клин шитова.

10. Прошло коло 61, ово 70, надам се да ће се наставити овакав тренд.

11. O JEBEM TI ĆIVOT JA IZBACIH REMIJA ZA SUAREZA.

12. Мушки мои, 58 поена до сад и чекам још 6 играча. Убацивање Агуа и Настасића ово коло је био пун погодак, Агу капитен, а ту је био и сјајни Јоја Туре.

13. Od 2 igrača 13 poena. + Bane Ivanović gnjili sa 1 . Još 8 igrača a imam 14.

14. oće neko da mi objasni kako ja imam klin šit za boruca i lovrena kad je sautempton primio gol sa 90 metara? :D

elem,

boruc 6
    ivanović 1
    teri 1
    lovren 5
    jaja ture 8
    runi 18

sveukupno 39, ostali su mi još ozil, ramzi, žiru, soldado i vitingam

15. 56 поена, још Солдадо и Колерман.

16. Nekim čudom moram da dobijem jedno 20 poena od berklija i džagielke da bi uzo neki kurac na h2h. A ovako 37-4.

17. pa ti igraš protiv mene šeko lololo

18. Igram protiv Zeusika lolo

19. onda protiv mene igra još neko kome je ostao još samo berkli i džagelka, reci koji trip ahahaha

20. Ko god bio Onaj Sima, da mu poručim da ga je Šujo Potka jebao u ČM00R!! BIO SI PRVI NA TABELI DEČKO ALI JE DOŠLO VREME ZA VRUĆE GOSTOVANJE KOD SUB FOKUSA OPAAAA hahaha

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.