Biće smor ako osvoji neko ko nije sa Vukajlije.
A ovaj smarač više ne pušta Džeka u igru? Moram da ga prodam... Bar mi je prva izmena Džonson iz Liverpula.
63 boda. Solidno. Napredovao jedno mesto u overalu,al u H2H naleteh na kokicu koji je rasturio. Bio bih jos malo bolji da mi nije na klupi ostao Arnautovic.
Usao sam u nezadrzivu seriju u H2H... Nakon 3 poraza na startu, sada hitam ka vrhu tabele... Sto se tice bodova, uvek sam tu, oko 70, tako da do jajoa! Moram da menjam jebenog De Geu, jer nece doneti 6 bodova nikada....
Ko god bio Onaj Sima, da mu poručim da ga je Šujo Potka jebao u ČM00R!! BIO SI PRVI NA TABELI DEČKO ALI JE DOŠLO VREME ZA VRUĆE GOSTOVANJE KOD SUB FOKUSA OPAAAA hahaha
Biće smor ako osvoji neko ko nije sa Vukajlije.
A ovaj smarač više ne pušta Džeka u igru? Moram da ga prodam... Bar mi je prva izmena Džonson iz Liverpula.
Znači jebemu sve, izgubio sam zbog mojih transfera jeba me lovren i miralas da me jebali!
Plus ovaj doson dobio jebena 3 boda bonusa pizda mu materina.
Можда неко има више екипа лоло
Опет победа у Х2Х, титула мора доћи на Енфилд!
Šeko, mislim da ce razlika biti samo jedan poen lolololo
60 poena, izgubih u H2H zamalo pu.
Znam, da je doson dobio bonus 2 , kao što sam i mislio bilo bi nerješeno ololo
63 boda. Solidno. Napredovao jedno mesto u overalu,al u H2H naleteh na kokicu koji je rasturio. Bio bih jos malo bolji da mi nije na klupi ostao Arnautovic.
Usao sam u nezadrzivu seriju u H2H... Nakon 3 poraza na startu, sada hitam ka vrhu tabele... Sto se tice bodova, uvek sam tu, oko 70, tako da do jajoa! Moram da menjam jebenog De Geu, jer nece doneti 6 bodova nikada....
И ја исто, трећи сам на табели, прскам на све стране.
Моје мишљење је да треба да оставиш Де Геу, па мора и Манча једном да проради, а кад проради јако им је тешко дати гол, биће брда клин шитова.
Прошло коло 61, ово 70, надам се да ће се наставити овакав тренд.
O JEBEM TI ĆIVOT JA IZBACIH REMIJA ZA SUAREZA.
Мушки мои, 58 поена до сад и чекам још 6 играча. Убацивање Агуа и Настасића ово коло је био пун погодак, Агу капитен, а ту је био и сјајни Јоја Туре.
Od 2 igrača 13 poena. + Bane Ivanović gnjili sa 1 . Još 8 igrača a imam 14.
oće neko da mi objasni kako ja imam klin šit za boruca i lovrena kad je sautempton primio gol sa 90 metara? :D
elem,
boruc 6
ivanović 1
teri 1
lovren 5
jaja ture 8
runi 18
sveukupno 39, ostali su mi još ozil, ramzi, žiru, soldado i vitingam
56 поена, још Солдадо и Колерман.
Nekim čudom moram da dobijem jedno 20 poena od berklija i džagielke da bi uzo neki kurac na h2h. A ovako 37-4.
pa ti igraš protiv mene šeko lololo
Igram protiv Zeusika lolo
onda protiv mene igra još neko kome je ostao još samo berkli i džagelka, reci koji trip ahahaha
Ko god bio Onaj Sima, da mu poručim da ga je Šujo Potka jebao u ČM00R!! BIO SI PRVI NA TABELI DEČKO ALI JE DOŠLO VREME ZA VRUĆE GOSTOVANJE KOD SUB FOKUSA OPAAAA hahaha