Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. ГГФФ пада, остао му само Неисмит. А гле ово, остварио 79 поена а напредак у лиги никакав, какав ђока.

2. Заправо није била апдејтована табела, сада сам 5. хњо хњо хњо

3. Ako mi nije igrao igrac iz prvih 11, a prva izmena takodje, da li mi se racunaju poeni od prve koja je igrala, ili nebitno, poeni od prve izmene, tj 0, iako nije igrao? to odlucuje u duelu pfcbare, i mene.. Sad je iks...

4. Ако није играла прва измена улази друга.

5. Onda mislim da sam ga dobiJo za 1 poen. Ale ale ale.

Hvala!

6. 76 поена и очекујем пар поена бонуса за Вертонгена.

Избацио сам Стариџа и убацио Агуера капитена - оплодио је.

Осетио сам да ће Ливерпул фејл против Арсенала, као и да ће бити тотална нула на мечу Евертон - Тотенхем и избацио сам Лукакуа и Барклија. Про менаџер.

7. Ja 74. Zadovoljan sam. Izbacujem Soldada, počeo mnogo da me nervira, samo iz penala daje golove, a meni je potreban golgeterski ploditelj.

8. 60 bodova, vrlo domaćinsko kolo, pritom sam tukao prvog na tabeli u h2h. zadovoljan sam

9. pitanje: da je ranhel sad primio jedno tri komada jer je ušao umesto vorma da brani, jel bi negativne bodove za ta tri komada dobio ranhel ili vorm? :D ja bih se skroz izbedačio da uđe igrač da mi brani i donese mi negativne bodove lololo

10. Izbacio Jaju ploditelja i Žirua jerbo Jaja eksplodira samo ponekad ušli Lalana i Agero. Saću da vas plodim!

11. Не би Ворму била кварена статистика. Деси се да екипа има клин шит до 65 и када изађе дефанзивац, и њему се рачуна клин шит и ако у наставку екипа прими гол.

12. Pa to je i pravilo...

13. Samo 47 bodova ovo kolo,al ako nista bar uzeh pobedu u H2H.
    Kolo mi je izvukao Jaja Ture, odnosno napokon dobro izabran kapiten. On je prakticno jedini koji ne nesto uradio. Ovi ostali samo nemi posmatraci tekme.

14. Ja 59, manje nego inace... obicno imam oko 70... Ali u h2h kidam, sedma pobeda uzastopno, penjem se na lestvici! Moram neku jos izmenu da napravim, rezerve su mi tuzne, a i Ben Arfa je go kurac. Ostavio Degena na klupi, ubacio Myhilla, covek mi konacno doneo clean sheet...

15. Бен Арфа мало мало па изнервира Пардјуа, с обзиром на овнершип од 20так процената и да не игра и неће играти толико редовно не вреди га држати у тиму. Моје мишљење.

А велики је таленат био, могао је играти опуштено за Арсенал, рецимо.

Ти си дечко луд ако си узбацио Туреа, човек је најконстантнији играч Ситија. И најважнији наравно.

16. Moram 4 boda sjebati za transfer.

17. 49 poena, pobeda u H2H, meni dosta.

18. 93 поена, скок на 4. место, још само 28 кола до краја хњо хњо хњо

19. Sledeće vjerovatno vraćam turea. Samo mi je jebeno sa napadom imam tri vrunska špica , jedan mora da ide.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.