Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. Nikako da odlučim kome da stavim traku, Tureu ili Runiju. Kontam da će ga Ture umuvati mrtvom Sanderlednu, a s druge strane Runi je u odličnoj formi. Ko će ga dati Arsenalu ako neće on. Bem li ga.

2. Skinuo traku Suarezu i prebacio na Aguera, videćemo jel dobar ili glup potez. Za sada izgleda da je glup...

3. Мени Суарез капитен, коначно да убодем. Имам и Азара у тиму и осетио сам се мало лоше што ме је обрадовао његов гол. Како их покрадоше...

4. Suarez traka, Lalana pun pogodak.

5. Кита коло, 28 + бонуси.

6. Kako sam izdominirao, jebo me otac ludi
    http://prntscr.com/23b5iy

7. Loše kolo za mene u 3PM, samo 39. Al' dobro, naleteh na Rajana u H2H, eto meni pobede. :)

8. I ja sam katastrofa sa bodovima, a u h2h sam vodio par bodova, i ladno me co'ek na neke bonus poene dobije... Moracu da zamenim Staridza i Suareza, ipak je Suki-Suki...

9. naleteh na Rajana u H2H, eto meni pobede. :)

Prekino si moj niz od jedne pobede...

10. JEBEM BUMBARA U BRDO DEBELO!

11. Ma kaki, zajeb od pre dva kola što sam skinuo traku suarezu...

12. A jа синоћ дошо до дела да бирам капитена и кренуо на Жируа и рекох, ма нека Еселу. Ђока.... 31.

13. 70 и Насри. А противник 67, Бентеке и Јаја Туре. Губим вероватно.

14. Ако не да сутра Ван Перси бар два гола, јебаћу му матер ненормалну, оба шпица ми имају по 13 поена за данас, а њему сам ставио капитенску.

15. Nisi ti valjda Nišvil Redskins leptijebem ?

16. 70 и Насри. А противник 67, Бентеке и Јаја Туре. Губим вероватно.

nisi mi računao minus 4 zbog transfera tako da ti je dovoljan jedan gol ili asistencija od nasrija i pobeda je tvoja

17. Aguero kapiten :D

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.