Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. Шека
    Nisi ti valjda Nišvil Redskins leptijebem ?

Taj.

2. Ja sam najebo, nadam se da će Rvp da udje, da ti kapiten ne bude lukaku lolo

3. O jebem ti nije ni u sastav.

4. :D

Још само да птарши Јанузај уради нешто.

5. Такое Руни капитену! Саће Јанузај да асистира, предосећам, ко зна можда и пређем 60 бодова, јуче нисам имао ни 30, одбрана отишла у минус..

6. Ko god vodi Red Hooligans ojebo je ovo kolo. 61 za sada, ali imam Runija kapitena, valjda će da mune još neki.

7. BILO KAKAV BONUS NA AGERA I UZIMAM H2H

8. Добијаш сигурно, опуштено. Честитам на победи! :)

Прејебала ме шестарда Тот'нема јер имам Досона и кретен Пелегрини који вади штопера Настасића на полувремену из чиста мира иако нису примили гол.

9. Falja, falja.

Svega mi mislio sam da ćeš da me okineš.

10. Па и мени деловало, али јебига. Практично све поене ми донели Лукаку и Жиру, три у одбрани збирно 1 поен, везни ред ништа, Ван Перси није ни играо.

11. Žiru kapiten, Suarez i Evra me povadili ostali ništa specijalno. Ali i tako jadan opet sam skupio 67 poena. Za sledeće kolo obavio 2 free transfera. Umesto Lovrena i Sigudsona došli Jagelka i Nolan. Valjda sam pogodio sa transferima.

12. Брат Руни оплодиЈо, прешао сам 70 иако сам јуче имао једва 30. Дако сутра Бентеке и Амалфитано скупе заједно бар 3,4 бода могу да добијем и у Х2Х.

13. Lagano u H2H protiv Žajka :D

14. Ала си ти луд баја, па де са једним шпицем играш лоло

15. Hazarder :D A tripovao sam da Staridž neće ni ući u igru. Nije ni bitno, šezdesetak poena, ja zadovoljan.

16. 77 поена и друго место у Х2Х и победа, додуше на мишиће. Само дилема да ли трака у следећем колу да иде Рунију мађији или Агуеру родитељу.

17. Ајде све, али како се овај Марко одржава целе сезоне на првом месту, спалимо га ватром!

18. Jebote vodio sam protiv Bumbara fazon 30 razlike, i lik me dobije sa 72:69.
    Jebo te Agero, i serem ti se u moja dobra kola kad igram sa prvom trojkom. MURS!

Svaka cas'.

19. Iskreno nemam pojma kako održavam prvo mesto, fazon igrao mi onih prvih kola staridž bio kapiten, sada mi igraju suarez i aguero.
    Navijački mi je i golman i napad bio liverpulov pa ono kud koji mili moji i eto me na prvom mestu.
    Mrsko mi da pratim ko kako igra pa ne verujem da ću ostati do kraja polusezone na prvom mestu.
    EDIT: I hvala.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.