http://www.youtube.com/watch?v=c0ewYsYS80o
Jebi Gazimudoa ! I just can't get enough, I just can't get enough :)
Исплаћује се цигош одма на капитену, show.
Kapitenujem!
da se izbace ovi govnjivi civili iz lige, da ne bih nekog ja prebio, jel jasno?
Debiši mađija 9 bodova! TO FOKUSE SKAUTING SLUŽBO
Lalana sjajnih 12 poena, Kolman 8, za trenutnih 48 bez Remzija, Žirua, Ivanovića i Mertesakera. Potencijalno jebačko kolo.
Čekaju se Ozil i Remzi , bez toga 71.. Kratko i jasno jebem!
Suarez se ne računa.
OJEBO SAM OVO KOLO, 26 POENA! IDEMOOOO
Паркер из Фулама ми први на клупи са 13 бодова и не уђе уместо Ловрена јер сам имао тројицу у одбрани... Јооооој Милунка.
Koliko očajno kolo, ne ve ra.
Па, клупа ми добро одиграла, тамо ће поени и да остану...
Нолан 12 поена, плус 3 бонуса 15, ха. А сад гледам, неки лик против ког играм 2. коло купа, има вредност тима неки 110 динара, одакле мајку му лоповску!
Руни ни на клупи није, њах
Дабогда изгубили јебем их уста.
Ja ladno dobijo prvo kolo kupa, za sad imam čak nula bodova, a moj protivnik jedan. IDEMO!
Jebote, stavim Jaju da bude kapiten i on ne igra prvi put u sezoni. :( Svi ostali igrači mi igraju sutra. :D
Ово ће бити једно од јачих кола. Можда догурам до једно 15-16 поена али сумњам.
Говно Венгеровско одмара Озила. Испушио сам га и за капитена, и за вицекапитена по први пут у животу. Изгубили дабогда педери.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
http://www.youtube.com/watch?v=c0ewYsYS80o
Jebi Gazimudoa !
I just can't get enough, I just can't get enough :)
Исплаћује се цигош одма на капитену, show.
Kapitenujem!
da se izbace ovi govnjivi civili iz lige, da ne bih nekog ja prebio, jel jasno?
Debiši mađija 9 bodova! TO FOKUSE SKAUTING SLUŽBO
Lalana sjajnih 12 poena, Kolman 8, za trenutnih 48 bez Remzija, Žirua, Ivanovića i Mertesakera. Potencijalno jebačko kolo.
Čekaju se Ozil i Remzi , bez toga 71.. Kratko i jasno jebem!
Suarez se ne računa.
OJEBO SAM OVO KOLO, 26 POENA! IDEMOOOO
Паркер из Фулама ми први на клупи са 13 бодова и не уђе уместо Ловрена јер сам имао тројицу у одбрани... Јооооој Милунка.
Koliko očajno kolo, ne ve ra.
Па, клупа ми добро одиграла, тамо ће поени и да остану...
Нолан 12 поена, плус 3 бонуса 15, ха. А сад гледам, неки лик против ког играм 2. коло купа, има вредност тима неки 110 динара, одакле мајку му лоповску!
Дабогда изгубили јебем их уста.
Ja ladno dobijo prvo kolo kupa, za sad imam čak nula bodova, a moj protivnik jedan. IDEMO!
Jebote, stavim Jaju da bude kapiten i on ne igra prvi put u sezoni. :(
Svi ostali igrači mi igraju sutra. :D
Ово ће бити једно од јачих кола. Можда догурам до једно 15-16 поена али сумњам.
Говно Венгеровско одмара Озила. Испушио сам га и за капитена, и за вицекапитена по први пут у животу. Изгубили дабогда педери.