SUTRA I PREKOSUTRA KARAJ JEVROPU!
moja prognoza partizan 1-2 sirak ibv 1-4 czv rubin 4-0 jagodina honved 3-2 vojvodina
Stvarno misliš da će Širak u sred BG dati partizanu 2 gola?
kad je mogo samrok mogu i ovi
mogli su u jermeniji da im daju 5.partizan je imao srece.mogli su se vratiti sa 2-3 :0.ovako su imali srece na kraju tekme.
Partizan 1-0 Širak Ibv 1-4 C. Zvezda (iz 1 u 2) Rubin 2-0 Jagodina Honved 1-1 Vojvodina (možda i 0-0)
al ovo za honved moze biti ko za vaduc
http://www.rezultati.com/zdrijeb/KtTZ5989/C0csHmFI/?hp1=xAiob3nF&hp2=0dRn3lhG#draw Ovde moze lepo da se prati Liga Evrope
Dobar linak. Sutra kreće šou. Partizan - Širak. Očekujem lganu pobedu od 3:0 minimum.
Ja očekujem da će da prođu, a biće vrh 2 gola.
Partizan ako dobije, dobice sa ne vise od 1 razlike
Партизан Ширак 3:0 ИБВ Звезда 0:2 Хонвед Војводина 1:2 или 1:1 Рубин Јагодина, БИЋЕ ТЕШКО БИЋЕ 0:3!!!!1141
Која награда иде оном ко погоди? Ај кладиону организујемо!
Moja procena: Partizan-Sirak 2:1 IBV-Zvezda 1:2 Honved-Vojvodina 1:1 Rubin-Jagodina 4:1
Ko pogodi tri od četiri tačna rezultata, dobija nešto odabrano. Može? :)
Partizan - Širak - 1:0 IBV - Zvezda - 0:0 ili 0:1 Honved - Vojvodina 1:0 Rubin - Jagodina 0:2 :) , realno 3 plus za Rubin.
Мислим да је то и више него коректно, ал одабирај постере или реакције, за дефиниције се дркају људи.
A šta ako neko od nas, JA, pogodim, posteri i reakcije su mi gomno. Šta onda da odabere?
Пф, ти ништа нећеш погодити! ЈАА ЋУ ПОГОДИТИ ЈА САМ КРАЉ СПОРЦКЕ ПРОГНОЗЕ!
Loži vas.
A da, nek važi samo za postere/reakcije, da ne bi ljudi editovali postove u realnom vremenu, da ne bih zaključavao temu, da ne bih...
Ko te šiša, pravi danas neki valjani sadržaj :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
SUTRA I PREKOSUTRA KARAJ JEVROPU!
moja prognoza
partizan 1-2 sirak
ibv 1-4 czv
rubin 4-0 jagodina
honved 3-2 vojvodina
Stvarno misliš da će Širak u sred BG dati partizanu 2 gola?
kad je mogo samrok mogu i ovi
mogli su u jermeniji da im daju 5.partizan je imao srece.mogli su se vratiti sa 2-3 :0.ovako su imali srece na kraju tekme.
Partizan 1-0 Širak
Ibv 1-4 C. Zvezda (iz 1 u 2)
Rubin 2-0 Jagodina
Honved 1-1 Vojvodina (možda i 0-0)
al ovo za honved moze biti ko za vaduc
http://www.rezultati.com/zdrijeb/KtTZ5989/C0csHmFI/?hp1=xAiob3nF&hp2=0dRn3lhG#draw
Ovde moze lepo da se prati Liga Evrope
Dobar linak. Sutra kreće šou. Partizan - Širak. Očekujem lganu pobedu od 3:0 minimum.
Ja očekujem da će da prođu, a biće vrh 2 gola.
Partizan ako dobije, dobice sa ne vise od 1 razlike
Партизан Ширак 3:0
ИБВ Звезда 0:2
Хонвед Војводина 1:2 или 1:1
Рубин Јагодина, БИЋЕ ТЕШКО БИЋЕ 0:3!!!!1141
Која награда иде оном ко погоди? Ај кладиону организујемо!
Moja procena:
Partizan-Sirak 2:1
IBV-Zvezda 1:2
Honved-Vojvodina 1:1
Rubin-Jagodina 4:1
Ko pogodi tri od četiri tačna rezultata, dobija nešto odabrano. Može? :)
Partizan - Širak - 1:0
IBV - Zvezda - 0:0 ili 0:1
Honved - Vojvodina 1:0
Rubin - Jagodina 0:2 :) , realno 3 plus za Rubin.
Мислим да је то и више него коректно, ал одабирај постере или реакције, за дефиниције се дркају људи.
A šta ako neko od nas, JA, pogodim, posteri i reakcije su mi gomno. Šta onda da odabere?
Пф, ти ништа нећеш погодити! ЈАА ЋУ ПОГОДИТИ ЈА САМ КРАЉ СПОРЦКЕ ПРОГНОЗЕ!
Loži vas.
A da, nek važi samo za postere/reakcije, da ne bi ljudi editovali postove u realnom vremenu, da ne bih zaključavao temu, da ne bih...
Ko te šiša, pravi danas neki valjani sadržaj :)