Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ja sam već pogodio samo vi to ne znate. Imam 3 postera i 2 reakcije-Agilares baciću te na muke da pogledaš sve da bi odabrao lololo
Znači ovako
Partizan Širak 3:0
Honved - Vojvodina 1:1
Rubin - Jagodina 2:0
IBV - Zvezda 0:2
Lagano može ovako da se odigra.
A mislim i da mi je kvota za sada najveća kada bi odigrali u kladži. Nisam ziheraš ko Džoni
Начи моја прогноза
Партизан - Ширак 1 1
ИБВ - Звезда 0 2
Хонвед - Воша 0 2
Рубин - Јагодина 1 2
ЕДИТ: ЖАЈК УМЕ, ЖАЈК ЗНА
Realno Partizan 2:0
Zvezda 0:2 ili 0:3
Voša 0:2/3
Jagodina 3:1
Možda bih se i usudio da nešto prognoziram, ali su nam timovi realno toliko jadni da me nebi iznenadilo ni da poduvaju u ovim prvim kolima.
Slušaj, ja sam uvek fur'o taktiku uloži 10000, zaradi 10200 i mirna Bačka lololo
Partizan Širak 2:0
Honved - Vojvodina 0:1
Rubin - Jagodina 2:0
IBV - Zvezda 0:1
šujo potka jebe
А ја што сам прогнозирао 0:3 за Јагодину, то ништа? лолоолло
Moja prognoza:
Partizan - Širak 3:0
Honved - Vojvodina 2:2
Rubin - Jagodina 4:0
IBV - Zvezda 1:3
Eto tako, uskurac svima! Ondulatori, nemam mnogo stvari, nije težak izbor za odabir.
Не бих се усудио да прогнозирам. Може свашта да се деси. А и све обрнуто. Пуно среће свим нашим клубовима у походу на Европу и Северни пол.
IBV - Zvezda 0:1 ili 0:2
Partizan - Sirak 2:0
Honved - Vojvodina 0:0
Rubin - Jagodina 4:1
Zvezda je mogla i morala ubedljivije na domacem terenu protiv poluamaterskog kluba, ali igra i nije katastrofa(kao tokom veceg dela prethodne sezone), a Partizan se obrukao u Jermeniji, ali mislim da prolazi lagano. Realno i Zvezda i Partizan imaju otvoren put ka plej ofu (morace da se nose sa mnogo kvalitetnijim ekipama ako misle da urade ista u Evropi). Vojvodina ne bi trebalo da ima problema, ali Bursa zvuci mnogo ozbiljnije. Od Vojvodine niko i ne ocekuje nista, pa mozda iznenade. Jagodini svaka cast za borbu i sasvim pristojan rezultat kod kuce, ali dati dva gola Rubinu u Rusiji i ne primiti nijedan je preambiciozno i za vece klubove. Daj boze da ne izgube sa vise od 2 razlike.
ja mislim da ce samo czv u LE
Ovolku kurčinu ćemo gurnut Širaku u čmooor!
Partizan - Širak - 1:1, produžeci
IBV - Zvezda -1:2
Honved - Vojvodina 0:3
Rubin - Jagodina 3:1
Партизан - Ширак 2:0
ИБВ - Звезда 0:1
Хонвед - Воша 0:1
Рубин - Јагодина 4:1
AHAHAAHAHAHA ladno su jebeni albanci izbacili od prošle godine nejebani Nefči.
Ja očekujem pobedu večeras. Šćepa obećao gol. Lep dan za bleju na stadionu svakako. Očekujem laganih 3-0.
SRDIJO TIJANIĆ PRENOS!
TIKI MI TE VOLIMO!