Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Igra jer je Hajduk propao. Treći ne ide u JSL. Jbg uložio Čukarički pare pa ih zajebo malo.
Да, али да л' стварно верујеш да би неко узео мито да угаси клуб? Било је питање само који ће клуб да банкротира јер су сви на ивици егзистенције.
Ljudi da li vi stvarno raspravljate oko toga što Voždovac ulazi u Super Ligu? Pa jasno je kao dan da je štelovano. Nemoguće je da Hajduk odjednom ima nekih 2,5 miliona evra duga, za neki poslovni prostor koji je napravljen na njihovom stadionu još 1990. Pa gde je bio taj dug do sada? Niko ga živ nije spominjao, ni doskorašnji poredsednik Hajduka i sada se odjednom dug javlja i klub se gasi. Nemojmo se zajebavati, velike pare su uložene u onaj tržni centar sa sve stadionom i pare nekako moraju da se vrate.
Ма ТЦ ради ко сат, само прави паре, шта је с вама, да л' ће 500 људи сваке друге недеље да направи неки битан промет ТЦ-у? Па ту дневно прође више хиљада људи. Тржне центре се исплати градити, довољно вам говоре мишкови планови да прави један на Аутокоманди па други у Вишњици итд...
Ma nije zbog para, nego je zbog ljudi koju su pravili to i koji hoće da njihov klub zaista i koristi stadion. Cela svrha tog projekta i jeste da TC zarađuje pare za izdržavanje stadiona a ne obrnuto. Ali interes je da se taj projekat izgura do kraja. Ne mož Hajduk odjednom da zamre, nemoj da se lažemo.
Јесте то био циљ, ал кажем ти да би они то одрадили следеће године, није им потребно да иду преко реда јер имају времена и новца. Сматрам да је Хајдук могао тек тако да замре баш због тога што су скоро сви прволигаши имали проблем са финансијама, и није ми никакво изненађење..
Но небитно, не бих се више задржавао на тој теми, дедер да причамо о овим клубовима док су још у европи. лолололо
http://www.sportske.net/vest/dzet-set/tarmi-ricmi-ugostio-orlice-139887.html
Samo da napomenem da mi neviđeno ide na kurac naše (mislim na sve klubove) pojačavanje na najbitnijim pozicijama tek po ispadanju iz Jurope. Pu govna lopovska!
Звезда - Черноморец 9-0
Бурса - Војводина биће тешко биће 0 - 3!!!!!!!!!!12312
Cernomorec
morec
eci
peci
pec
http://s.tf.rs/2013/07/11/Ratko-Buturovic.jpg
И уопште није реално да БГ има само три клуба, јер као прво то није сразмерно броју становника, као друго није сразмерно ни парама које има Бг у односу на остатак државе. Не кажем да је поштено, ал је логично.
dobrodosli na stadion cukarickog, broj stanovnika u beogradu 2.5 miliona.
a i nije bitno da li imaju pare vec da li ih ulazu u fudbal...
sta mozete da ocekujete osim C E M E R A
Како ми се сере од тог Бате. Ишо ми је на курац и док је био жив
daj reci jednu licnost u srpskom sportu koja ne izaziva mucninu u stomaku?
Ivana Maksimovic. Prc!
moradoh da guglam.
http://images2.kurir-info.rs/slika-900x608/ivana-maksimovic-1344194716-194251.jpg
ladno ona sa olimpiskim krugovima lololo
sta znam.
hocu da me siluje vrhunska milfara iz ulaza
http://www.mondo.rs/a604077/Sport/Fudbal/Grobari-skinuli-Scepovicu-kapitensku-traku.html :Д Не одобравам, али.. :Д
Partizanov maksimum. Ne može bolje od onoga u ovom trenutku. Jednostavno po meni su ljudi dali sve od sebe, odigrali najbolju utakmicu u Evropi ove godine, što i nije bilo teško gledajući prethodne utakmice, sabili su Bugare na njihovu polovinu, ali falilo je malo sreće. Bugari zasluženo prošli, mada ne bi bilo nezasluženo da smo rezultatom 1-0 i mi prošli.
Što se tiče skidanja trake drvetu, maksimalno podržavam. Da vidimo sada da li su Falji i Slađan toliki mangupi da ga opet uvrste u tim ili da ikada više neko tako jadan ponese kapitensku traku Partizana.