Srbski klubovi u Jevropi - Fudbal

1. VOJVODINA! Popišali se po Bursi, igrali odlično, smešan penal pa jedina greška Delača na meču, pred kraj jebiga. Voša jebe!

2. On je bezobrazno razmaženo govno koje to i zaslužuje! Kad smo ono bili na proslavi titule jedini nije dao dres a jednog klinca je i oterao u pičku materinu i uleteo u svlačionicu. Đubre! Al opet mi je opet bilo nekako žao kad sam video kako mu skida traku, iako je to zaslužio opet je nekako jadno...

3. Što se tiče skidanja trake drvetu, maksimalno podržavam. Da vidimo sada da li su Falji i Slađan toliki mangupi da ga opet uvrste u tim ili da ikada više neko tako jadan ponese kapitensku traku Partizana.

Citam komentare po Blicu i B92, svi osudjuju upad na teren i huliganisanje. A NIJE HULIGANISANJE KAD STAVIS MAJMUNA U PRVI TIM? NIJE HULIGANISANJE KAD MU DAS KAPITENSKU TRAKU IAKO NEMA 3 CISTE U GLAVI, NITI JE AUTORITET ZA SAIGRACE, A KAMOLI ZA SUDIJE?
    Elem, naduvaju mi se kurca svi redom, ali svi, koji staju u odbranu Scepovica, i one kojima je "zao decka". Ti kojima je zao neka stanu u drugi red, kad se izredjaju ovi koji ga brane, onda stupaju u akciju.

4. Супер, ајмо сад мало до палмотићеве да дркамо децу инвалиде. Звиждите му од кад знам за њега. Дечко је лош, много лош фудбалер, ал далеко је од јединог кривца.

5. Naravno, umesto da se nešto konretno uradi protiv mutovg mi navijači treba da šamaramo igrače i da skidamo kapitensku traku Šćepi.

6. Da nema caleta, ne bi igrao ni u 2. ligi, toliko kvaliteta mu nedostaje. Jel treba mozda da mu se aplaudira kad primi loptu iz 10 pokusaja? Oduzimanje trake je protest protiv takvog sastavljanja tima, i ocito je da je ovaj krimos ipak iskren navijac, jer je u trenutku zaboravio odakle prima platu, pa ga ponele emocije da uradi nesto i protiv volje poslodavca.

7. Па тако јуначки на збуњеног и погубљеног Шћеповића који да му није семафора не би знао да је на стадиону? А то што Шћеповић има ћалета ни у чему се не разликује од тога што овај Кими има неку другу главу иза себе и у крајњој линији најмања је његова кривица. Шта треба да каже: "татице, нећу да примам плату, хоћу да усерем себи шансу за иоле какву такву каријеру у Кини, Малезији, где год, гробари ме не воле и не желим да их нервирам, а они су тако фини момци, хоћу да урадим најбоље за клуб."

8. Шћеповић је последица, а не узрок.

9. Sto se mene tice, Scepa moze da umre ovog trenutka, napio bih se ko nikad u zivotu , castio bih ljude neznane i znane, 7 dana bi trajala festa kod mene..
    Jebe mi se sto je Kimi "prekrsio zakon". Krsi ga i Djura vec 6 godina (u FK) pa to nikom ne smeta.
    Jebeno smo od transfera u poslednjih 5,6 godina ostvarili profit od oko 50 miliona evra,a dovode poluraspade i stalno govore kako se neki igraci moraju prodati.
    Evo sad ce ode ivanov za sumu koja je "poslovna tajna" a Mitar ce da ode za 5 milki. Jebote, pa drvo ce da uvale za 1,5-2M a onakvu igracinu kakav je Mitar ce da daju za 5.
    I to kao MORA JER NEMAMO PARA.

10. Nije Enemi njemu skinuta traka zbog poraza od ludogoreca. Ni prvi ni poslednji poraz.

11. Знам да није, ал зар је то решење? Шиканирати дечка месецима и на крају то крунисати овим. Срамотно је, ружно је, дегутантно. Ко деца нека.

12. Ne samo što je degutantno i ružno već se beži od glavnog problema. Mi bre od Šamroka pevamo UPRAVA NAPOLJE i eto, ostade se na tom pevanju, a odlazkom Šćepe je što ti kažeš otlonjen samo uzrok.

13. Pašoni, a i vi ostali 'zanovci...zadnje je vreme došlo kad nam satisfakciju pričinjava i samo tešenje da smo igrali srčano protiv kojekakvih baljoza kao što su ovi. A reala je da ste izgubili OBE tekme, i tamo i ovde. Isto će da bude i sa zvezdanom garant. A meni uteha neće da bude to što smo izginuli na terenu a rezultat u obe tekme negativan. Ne više.
    OĆU POBEDU I PROLAZ DALJE MAKAR IGRALI KAO NAJVEĆI BALJOZI I NEPOVEZI NA SVETU IKADA I UMULJALI DVA KOMATA NA SREĆU IZ POLUŠANSI E TO OĆU

14. Срамотно је, ружно је, дегутантно.

U pravu si. To su reci kojima bih opisao Scepino "igranje" za Partizan.

15. Taman sam hteo da pitam jel ovo Kale gospodar, kad iskace on na kraju

16. Ali pašoni i ja bih voleo da su prošli, naravno. Čak su i mogli. Partizan je ovog trenutka tu gde je. Tačnije evropsli gledano je tu, na ovom mestu već 7, 8 godina. Nije to ništa novo. Imao je priliku klub da se digne posle slučajnog ulaza u LŠ sa Kleom ali nije. Pokr'o Đura.
    Ova ekipa je pružila svoj maksimum juče. Tačnije maksimum ovog trenutka. A nisam ni jednog trenutka tripov'o da su oni materijal za LŠ, tako da nisam očajavao juče.

17. Иам неки трип да ће Воша да прође, са типа један нула или два један...

18. Иам неки трип да ће Воша да прође, са типа један нула или два један...

Bilo bi dobro, mada jako teško. Nekako se greške tog tipa, da primiš glup gol u 90 i nekom minutu gotovo uvek u Evropi skupo plaćaju.

19. А јебем им маму, на скоро свакој текми су правили глупе грешке. Црвени против оних првих пајсера, пенал и црвени против Хонведа, гол у 90 против Бурсе... Ако дају гол, свашта је могуће, нису уопште толико јалови као Звезда и Партизан.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.