Svaka cast madjarima, valjalo bi da ih pogleda sreca da dobiju neke polupajvane na zrebu. Ako je istina ono da se sreca zasluzuje, onda ne bi trebali da brinu.
Nikad mi neće biti jasno šta ljudi vide u Ninkoviću. Brate, oduvek je igrao kao pičketina. Nije loš tehnički, ali je pička, i nikada neće dati jedan na jedan jer se usere kao pička. Pritom, u Zvezdi može da glumi zvezdu. Ubacite nekog iz petlića samo ova dva idiota izbacite. Vešovića dajte njima, neka igraju sa 12 igrača protiv naših 10. I a u kurac.
Nikad mi neće biti jasno šta ljudi vide u Ninkoviću. Brate, oduvek je igrao kao pičketina. Nije loš tehnički, ali je pička, i nikada neće dati jedan na jedan jer se usere kao pička. Pritom, u Zvezdi može da glumi zvezdu. Ubacite nekog iz petlića samo ova dva idiota izbacite. Vešovića dajte njima, neka igraju sa 12 igrača protiv naših 10. I a u kurac.
Bravo Vošo. Komšije žalili ste se za penal prošle nedelje evo sad vas častio sudija duplo.
jebač izbaksuzirao, kaže saće omaši slepac penal, i bi voda
mogao bi savija da mu skine traku, ne bih zalio
A Ninković dva puta jedan na jedan maši, penal se maši, pa ne može se tako dalje. Biće bolje u drugom. Mora.
Svaka cast madjarima, valjalo bi da ih pogleda sreca da dobiju neke polupajvane na zrebu. Ako je istina ono da se sreca zasluzuje, onda ne bi trebali da brinu.
Madžari jebaše Turke! Bravo Madžari vi ste ponos Srbije!
Јесам ја рекао за Вошу, бицхе тесхко бицхе ноола трее?
Jebote, igra Voša ko da nisu iz JSL. Nakon trećeg gola idu da daju još, nema stajanja. Baš sam prijatno iznenađen.
savicevica i pecnika u prvi plan i nema zime!
MADŽARI SU STUB SRBSTVA!
vosa moze da se nosi sa oko 80% klubova koji prodju u plej of
+1
Ma Kaluđer sabio, dajte Totenhem da se igrajuuuu.
MAĐARSKA JE SRCE SRBIE!
sjebo ih ramazan, morali da poste pa nisu imali snage kekekekeke
Svaka čast Vojvodini jer ovo je neverovatan uspeh.
Pa Voša bre ima 5 pobeda i jednu nerešenu!
Čoviću fuzija sa Novosađanima. I oni su crveno beli.
I KO NE SKAČE NIJE MADŽAR!!!
upravo na sportlemon-u hahahaha
http://img29.imageshack.us/img29/8666/mxr.png