Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Treba dati prostora ovim našim talentima.
nemamo crnce ali imamo bugare, crnogorce, makedonce (mada ode lazevski) ako vec treba stranac nek bude neki crnac, brz, snazan, nesto sto fali balkanskim igracima.
Vosa zasluzeno. Svaka cast.
Pa dobro, Zvezda je mogla bolje jer imala je ubedljivo najslabijeg protivnika. 2-0 je dovoljno, mada je moralo više, ali prolaz je siguran. Sve u svemu, za sada, ne mogu da ocenim kakva je Zvezda, zbog velike slabosti protivnika.
Ne svidja mi se kako igra ovaj Zvezdin Dauda, ceo mec ceka da mu neko servira loptu na tacnu.
Vojvodinu nisam gledao ali odličan rezultat i još plus sa igračem manje. Ako je neko gledao neka baci izveštaj neki.
ЈАГОДИНА ОЈЕБАЛА!
Jagodina me je oduševila, sjajna utakmica, moglo je i 5:5 da bude.
Moja Zvezda rutinski, malo glupih grešaka, ali čini mi se da su dosta kvalitetniji igrači nego prošle godine, izuzev Mladenovića koji je zalutao, mada ga je trener mudro gurnuo na krilo gde najmanje štete može da napravi. Dobijamo i tamo 1-2:0 a na žrebu sutra nek nam je Bog u pomoći.
Gledao sam malo i Vošu koliko sam stigao, 39%:61% posed za Honved, sabili ih Mađari, ali bih rekao da su se Slaninari svesno povukli i mudro koristili greške.
Fino fudbalsko veče sveukupno.
Воша је бар 70 минута имала играча мање, иначе док је било 11-11, доминирали су, било би и више голова.
Nije mi jasno zasto nije usao Stefan Mihajlovic?
Повредио се онај што даде други гол па је то била трећа измена иначе би га увео пред крај сигурно.
Da, zato su se i povukli.
4 provereno, hteli da smanje ove godine na 3, ali su ipak odustali, po meni i 4 je rigorozno.
JA SAMO HOĆU DA KAŽEM DA JE MLADENOVIĆ GOVEDO ALI ONO ZAKRŽLJALO ŠTO NIJE SISALO. NEJAČ MALA JEBENA POGUBLJENA
E, sada mi je lakše. Malo. Zvezda ima snage za 45min aktivne igre mada se vidi trenerov pečat što bi rekli stručnjaci.
Је л' гледао неко Вошу? Ал да је гледао већи део утакмице, не статистике са разних сајтова?
Ја сам гледао симултани пренос, ставио два тв-а један до другог, ллололо
Gledao sam ja Vojvodinu Benisijo, sumirano ti je gore.
Интересује ме како ће да играју ове сезоне, пошто мислим да нису имали боље шансе да припрете Звезди и Партизану одавно. И због тренера и због екипе и због тога што су их урнисали прошле године.
Iskreno, to me mnogo više pogađa zbog menažera nego zbog ovih jadnika. Ne mogu da igram JSL ko čovek. :)
Voša neće biti šampion u narednih 10 godina minimum, pre će Jagodina osvojiti.
Glavni razlog je seljački mentalitet (ne prozivam ljude iz unutrašnjosti). Oni naguze Zvezdu i Partizan pa izgube od Javora i tako u krug. Dok ne nauče da sezona ima više od 4 utakmice biće 3-5 i to je to.