Srbski klubovi u Jevropi - Fudbal

1. Jel Vojvodina stvarno dovela Simona Vukčeviča ili sam loše načuo, ne znam gde da pitam, a ova tema mi nekako najprikladnija.

2. АААААААААААААААААЈМО СИМО НЕ СИМО НЕ СИМО НЕ

3. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oTiUX97bpjg&t=197

Nema veze sa srpskim fudbalom, ali posećena tema, Čile treća liga bato.

P.S. Ovo i Šćepakadabra može. lolo

4. Simona i Lane će uskoro. Ako izbace Šerifa i uđu u LE.

5. konjeva ja sam bijo ubedjen da to samo vojvodini ulazi. ocigledno jos neki daju ovake golove

6. Симон је ваљда већ потписао. Млад је лик, ја мислио да има 30+, јебеш га, давно је запалио из Партизана.

7. Sa 22 je valjda otišao iz Partizana.

8. Doš'o Simon da bude vicešampion.

9. Pardoniram, s dvajes je otišao.

10. JEBENI RTS OPET NE PRENOSI VOJVODINU!!!!1

11. Oću dve pobede danas, da budu kolko tolko mirni pred revanše.

12. Nadam se pobedi oba kluba, a oba kluba imaju nešto lakši posao nego u prošlim kolima. Nadam se najzad jednoj dobroj utakmici Partizana, po mogućnosti bez primljenog gola.

13. Реално мислим да ће вечерас бити гадно за гледати обе утакмице, па ћу добро да размислим хоћу ли се нацртати испред тв-а уопште.

14. Pa po zakonima fizike, red je došao da Partizan odigra ljudsku utakmicu. :)

Реално мислим да ће вечерас бити гадно за гледати обе утакмице, па ћу добро да размислим хоћу ли се нацртати испред тв-а уопште.

Ja zato idem da gledam na mesto gde ima jeftinog piva. :)

15. Partizan - Tun 2:0
    Vojvodina - Šerif 2:1

Živi bili pa videli. :)

16. Na rtv-u je vojvodina

17. Gledaću obe. Pobedićemo obe.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.