Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
E jbg barem ima strim na srpskom a ne sa turskim komentatorom :)
Ma oke je to dušane, da sam kući ne bi bilo problema, Partizan na tvu, ovi na kompu, nego u kafiću gledam utakmicu, pa neću moći tamo da pratiim preko strima. Mada uvek postoji opcija da ponesem laptop. LOL
1-0 za Šerif
mislim da je ovo poslednje kolo sa srpskim klubovima
OPPAAA AJMO VOŠO! CRVENI ZA ŠERIFOA!
Sunce ti krvavo, pa voša kidiše od prvog minuta drugog poluvremena! A pfc moj bedni ni šansu ne može da stvori.. svaka čast za marka nikolića,paklen trener
vosa carica
Па јесте, прошли не прошли, нема више квалификација
Nisam uspeo da odgledam Vojvodinu ali po rezultatu mi je jasno da su poleteli i da im je bilo potrebno spuštanje u vidu gola za Šerif, koji nije toliko loša ekipa koliko ljudi tripuju da jeste. Ulaže se tamo neki dinar, igraju ljudi fudbal. Izbacivali su i Dinama iz Evrope, kada im je Volkov šun'o u Zagrebu i daleko su od totalnog krša oni odavno. Verujem da će Vojvodina ipak tamo odigrati bolje.
Partizan sam detaljno opisao Partizan na temi FK Partizan, mislim onako kako sam ja video sve, tako da ću samo prekopirati post ovde.
Inače Tun se pokazao baš onako kako sam ga gledao u one dve utakmicie koje sam spomenuo. Loša ekipa, izuzetno kritična kada brani prekid i Partizan je bolji tim. Inače mi možemo bolje. Igraju u grču i plaše se. Posebno kući. Samopouzdanje je na nuli, a jedini put kada je Jojić na primer pokušao nekoga da prođe, prošao je i dao gol. Nemam pojma zašto toliko beže od driblinga ili pukog protrčavanja igrača na njihovoj polovini. Probaj. I kod protivničke korner zastavice. Probaj ka golu. Dva, tri puta. Četiri. Jednom ćeš proći i to je to. Gurni je kroz sredinu Mitroviću u prazan prostor. Tri, četiri, pet puta. Neka preseče. Šta te bole brige. Jednom će da prođe.
Rašović je glavni krivac.
Svojim primerom, taktikom koju je postavio šalje plašljive poruke igračima. Dva zadnja vezna, jedan odsečeni špic kući. Tako se ne radi. Jednostvano ovi igrači nisu loši koliko sada deluje. Mislim i da je problem u par drvadi zbog kojih oni koji znaju igraju u grču ili prisilno greše. Kao što će recimo odlični Obradović zbog Aksentijevića, koji ponekad samo stoji i uživa u protivničkom napadu po njegovoj strani, ispadati jer će morati da zatvara igrača kog Aksentijević pokušava nekim Džedaj Majnd trikom da zaustavi.
Inače to da je Tun mogao da da četiri gola je smešno. Dali su koliko su mogli. 0. Toliko su i zaslužili. Nije šansa to što je lik dobro šutnuo jednom. Sledeća je "šansa" to što od Obradovića nije ni stigao da šutne. Smešna ekipa.
Stojković standardno odličan. Obradović isto. Vojislav Stanković začuđujuće ne baš užasan. Petrović loš. Aksentijević. Đemba prosek. Saša Marković borben i loš. Sale je igrao nešto. Jojić katastrofa. Dao je gol, ali nisam nikada video da je ovoliko loše odigrao. Grbić želi, ali još ne može. Kao i Malbašić. Mitrović je dobio jednu loptu dobru i promašio glavom. Ninković je uneo živost u ekipu kada je ušao i morao je od starta da igra. Saša Marković je morao da bude na klupi, a Ninković u igri.
U principu dobar je ovo rezultat, ali bojim se da ćemo tamo izaći sa svim igračima nazad i odsečenim Mitrovićem i da ćemo proći jedino ako oni ne daju gol, što je moguće jer su užas.
Neka bude da smo JEBALI TUNOA jer smo pobedili.
KONZERVIRAJ TUNJEVINOA!
Inače šanse ostaju i bilo bi lepo i jedni i drugi da se plasiraju jer nismo nikada u isto vreme u Evropi tokom cele jeseni imali dve ekipe. Dobro, čak i ako prođu u grupe, nema šanse iz grupe da prođu dalje, ali nema veze, makar eto jednom da dve ekipe budu tamo. Videćemo revanše, mada solidni su rezultati. Partizan mora makar gol da učačka, a Voša mora da pobedi, što je pokazala da može.
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/uefa-vojvodina-najuspesnija-u-evropi-142477.html
U pičku materinu, prva utakmica i obori me OFK-a danas. Koji kurac ovo sa kašnjenjem i kapitenima kartoni. Dobio panj karton u 9. minutu i napravio penal, eto mu oproštaja pred prelazak u Partizan. Alo, neka Čuka ih nalupa na Karaburmi, o jebemusve.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/238651/Dva-pojacanja-iz-Jagodine-na-Marakani-zlatni-orlic-Rajkovic-novi-golman-Zvezde
Gde su sad oni dušebrižnici koji braniše čast velike Jagodine i ostalih velikana srpskog fudbala protiv zloglasnih komunističkih tvorevina u vidu Titovih blizanaca? Kako beše reče predsednik Jagodine Zvezda i Partizan uništavaju fudbal? Šta je sve nakenjao gospodin tad? A sad pušta dva igrača u Zvezdu a zna da pare neće dobiti i onda će opet da kenja po novinama? Je l' nije mu bilo jasno kad su ih zajebali više puta pa sad da proveri da se nisu slučajno promenili? I treba da vas jašu kad dozvoljavate da vas jašu, poserem se na sve male klubove u Srbiji sve su to ista govna dupe bi prodali, sarađuju i sa Zvezdom i Partizanom samo povremeno zatalasaju masu nekim pompeznim naslovom u novinama, da ovi što za njih navijaju kažu: " Tako je upravo, dokle više da nas jašu Titovi blizanci" i onda na miru nastave da se dogovaraju sa gazda Ćokijem i gazda Đurom.
Danas mnogo bitan dan za srpski fudbal. Dva tima su u završnici, imaju aktivne rezultate i protivnici nisu nešto.
Bilo bi lepo da imamo dva predstavnika u nekom grupnom takmičenju posle zilion godina.
Voša ima malo teži posao jer su ovi tvrdi kao đavo. Već godinama. Partizan malo lakši, jer treba da uvali jedan gol, ekipi koja nije nešto, a mora da napadne. Zanimljivo veče će da bude.
Beše Voša u 7 mi u 8?
Saću da pogledam. Nisam ni gledao pravo da ti kažem.
Jeste. Voša ima na RTV 1.
Baš sam posvetio definiciju našem klupskom posrtaju ka grupnoj fazi LE.
NADAM SE SUPROTNOM IDHODU!!
OĆEMO DVA KLUBA DA VRŠE DABLPENETREJŠN NAD LIGOM EVROPOEEEEE!!!
Ja mislim da će biti zajebanije Partizanu večeras. Švajcarci šu šablonci, puno trče, a trčati mogu svih 90 minuta, što mi ne možemo, ali ipak, trebalo bi da prođu obe ekipe, valjda se uvali neki gol u gostima... Uglavnom, srećno.
Evo stream za sve nas koji nemamo RTV
http://www.rtvuzivo.com/rtv-1-vojvodina/
Ako su mogli Bursi 3 mogu i Serifu 2.
Dajte funkcionalan link za vojvodinu