Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ok, radi mi sad ovaj.
VOJVODINA U LE A PARTIZAN U INTERTOTO KUP
Jebali smo ježa u leđa.
da ispostujemo jos i taj mini zreb sutra pa da zakljucamo temu, a
http://stuffthatsrelevant.files.wordpress.com/2011/12/lock.png
Imali smo Euro trip i ove sezone. hehe
E jbg, malo sam poranio. AJDE TOLE ZLATNA RUKO, ZA OPRAŠTAJ!
i bolje ovako, sta kurac
СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ У ОВО ВРЕМЕ ИМА ДА КАРАМО ЕВРОПУ!
ДОГОДИНЕ У КНИНУ!
znam da zvucim kao baba koja samo kenja i znam da su svi svesni toga, ali stvarno je postalo sramotno da u 5 godina vidimo mozda jedan dvomec nasih klubova sa osrednjim ekipama poput recimo Udinezea, Marseja, Zenita, Anderlehta (ne usudjujem se da spomenem recimo Totenhem, Juventus ili Atletiko i ne daj boze, jos jace klubove) i da gubimo od timova za koje mnogi prvi put cujemo
komentator rece da je Tun osmoplasirana ekipa u svajcarskoj ligi, a svajcarska liga i nije narocito respektabilna (zasigurno nije medju 10 najboljih liga Evrope)
trpa Srbe ko i kad stigne
ДОГОДИНЕ У ФИНАЛУ ЛШ!
АЛИ КАКО МОЖЕШ ТАКО ДА ПРИЧАШ?!?! БАЗЕЛ ЈЕ ИГРАО ПОЛУФИНАЛЕ ЛИГЕ ЕВРОПЕ! БАЗЕЛ ЈЕ ИЗ ШВАЈЦАРСКЕ! УПОЗНАЈ СЕ ПРВО СА ГЕОГРАФИЈОМ, ПА ОНДА КРИТИКУЈ МОЋНУ ЛИГУ ШВАЈЦАРСКЕ!
ja pricao jos pre par meseci da nam je fudbal ljosnuo u dno i da dok ne oteramo ove dve crne rupe srpskog fudbala u picku materinu necemo se maknuti sa dna, posto su svi u govnima, a ovi na vrhu pa im lepo.
mada svi to vide, samo ih boli kurac. ili, ko javio sto kenjao tipa: ja volim klub x pa kako god, to je ljubav. teraj ih u picku materinu. i ja sam voleo zvezdu pa sam ih oterao u picku materinu komplet. u fudbalu ih mrzim ko i partizan. za bilo koji drugi klub cu da navijam pre nego za ove.
sve u svemu, zao mi vojvodine. za partizan me boli kurac. ispali ste od svajcarskog seoskog kluba. crkli daboda.
ДОГОДИНЕ У ФИНАЛУ ЛШ!
КОЈЕ ЋЕ БИТИ У КНИНУ!
КЕЛТЕ, ИЗДАО СИ ЗВЕЗДУ ЗА МАЛЕ ПАРЕ!
Videćete vi kad se vrati Vojvoda, ima svi da osvoje Ligu Evrope iste godine.
БРУСЕ, НЕМА ТО ТУ ТЕЖИНУ АКО ГА НЕ НАПИШЕШ У КАПСУ, НА ЋИРИЛИЦИ.
Ja govorim tiho i nosim batinu sa sobom :)
Не, сад озбиљно. Ти мислиш да нам је овакав фудбал само због вечитих? То што их мало гурају судије, намештају више, итд.