Srbski klubovi u Jevropi - Fudbal

1. Jagodina ponovo iznenadila, jer za mene je to iznenađenje. Čuka sam mislio da ima snage da odigra bolje sa nekim timom za koji prvi put čujem, ali koorčina.

Što se tiče Partizana samo da ne dobijemo Dinamo, izbaciće nas iz Evrope na 10 godina.

2. Čuka 4 komada. Koji su to indijanci.

3. Ок, Мађарски сценарио на клаберској сцени смо дефинитивно доживели. Сад још репрезентација да оде у курац још више и то је то.

4. KUKAĆEMO MI ZA LANETOM JOVANOVIĆEM!

5. Сад се види какав би нам био фудбал без партизана и звезде. А и са њима је прилично очајан.

6. Na koji način je ovaj Grodig došao do LE? Gledao sam nešto, nisu igrali u finalu kupa Austrije, a igraju u 2. ligi tako da nisu ni tim putem došli.

7. Трећи су у аустријског бундеслиги, нешто си се сјебо.

8. U jbt, tamo im stoji za sezonu 2012/13 da su bili prvaci 2. lige. Pa dobri su onda, nije ni čudo što su razguzili ove brđane.

9. A što je najjače austrijski drugoligaš neki igra isto LE, izgubili od Boteva u Bugarskoj 2:1 lololo

EDIT: A ovaj Grodig je fazon austrijski Donji Srem, neko mesto sa 7 soma ljudi, k'o Pećinci.

Мађарски сценарио на клаберској сцени смо дефинитивно доживели.

Rekao bih da su oni bolji od nas trenutno, fazon sad smo na nivou Bosne i Crne gore.

10. САМО ДИК МОЖЕ ДА НАС СПАСИ ! КУРЧЕ, ПОМОЗИ МОЛИМ ТЕ.

11. САМО С ДИКОМ МОГУ ДА ПРЕБОЛИМ ОВЕ НОЋИ ДУГЕ И СУДБИНУ ЗЛУ
    #нохомо а хе хе хе

12. Jači je ovaj Gredig od Čuke sigurno, ali ipak ne za četiri gola, igrali su sa deset igrača više od sat vremena, a i ovi im nisu dali gol pre crvenog, sve posle.

13. Bas sam se razocaro u Cuku! Jbt. vise sam ocekivo.

14. Па чим су они играли 0:0 у Андори заслужили су моменталну дисквалификацију.

15. Није толико лоше играла Чука, добро су се и бранили али на крају су пукли, уморили се и попустили. Иначе да није било тог црвеног била би потпуно друга прича. Јбг.
    Следеће године Раднички из Ниша се враћа у Европу да поправи овим кметовима коефицијент.

16. Po onome što sam video štoperu Čukaričkog je pametnije bilo da pusti onog da ide na golmana nego da ga ruši, kao poslednji igrač odbrane. Gol bi možda i nadoknadili da ih je bilo 11. Ovog igrača manje, koliko vidim, nisu uspeli.

17. Ma nije sramota što su loši s loptom, sramota je što profesionalni fudbaleri ne mogu da igraju više od sat vremena bez da lipšu. Onaj gol, treći meščini, primiše zato što ih je mrzelo da zatvore igrača.

18. Vidim da su skoro svi igrači Čuke ''sa strane'' tj nisu iz njihove škole, a npr. znam da je generacija 92', 93', 94' bila strašno jaka. Ja sam igrao pola sezone za OFK Beograd, 2008. godine (odigrao sam 3 meča i to samo zbog toga što se izlomili svi levi bekovi, pa sam ja iako sam dešnjak uleteo u šemu da igram lolo) i znam da je Čuka imala strašan sa sve golmanom na čelu koji je bio fenomenalan (inače mi je drug iz srednje), a i dalje igra za omladince iako bi u 21. godini mogao jako lepo da brani i za seniore. Mada niko od dobrih igrača iz te generacije nije postao profesionalac, ni iz jednog kluba.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.