Srbski klubovi u Jevropi - Fudbal

1. Ova tema će brže da se zatvori nego prošle godine.

2. Sad sam malo kao gledo čukarički. Bpže sačuvaj.

Severna treebina neko brdo gde stoji neki čeeča u zhutom i zewa,

Kome je do fudbala u tavkim uslovima.

3. Pazi kad nema tu ekipe od koje bi mogli da primimo manje od tri gola

4. Добро, Чука има леп стадион за своје услове, јбг.

Ионако немају публику, лол

5. Slazhem se dechko, ali muchno je to za gleadati. Pogotovo tri dana posle sveckog

6. а најјаче ми је што је био екстра попуњен стадион, ал је онда 95% људи (буквално тај проценат) побегло.
    Ако настави Чукарички да улаже, може за пар година бити пристојан клуб.

7. Мучан је наш фудбал одавно. Падамо јако из године у годину. Мислим да смо сад негде на нивоу Белорусије.

8. А јел игра Партизан још једно коло након следећег ? Колико има тих колоа уопште ? Јбг, Звезда није играла од Ренџерса, па нисам упућен, ко зна шта се ту све изменилолоол

9. lololo

Tu je i neželjeni Makabi Tel Aviv koji će u revanšu drugog kola morati da završi posao koji je započeo u Andori protiv Santa Kolome.

A Ludogorec bi voleli, opet da vas prodžara.

А јел игра Партизан још једно коло након следећег ? Колико има тих колоа уопште ? Јбг, Звезда није играла од Ренџерса, па нисам упућен, ко зна шта се ту све изменилолоол

Treba još dve ekipe da izbace posle Torsxavna ako hoće u LŠ.

10. Haha paca sledece kolo moze da prodje samo ako im protivnika zahvati tifus, cuka i vosa otpisani a verovatno i curani otpadaju. Zvezda gleda na tv-u(sto je prilicno kul jer ovog jula necu izgubiti 3 tone zivaca). Dakle, ne da ne mozemo da prezimimo u evropi nego ne mozemo jebeni avgust da docekamo.

11. АПОЕЛ, Лудокурец, Спарта Праг, Макаби Тел Авив, Стеауа. Спарта није изгубила утакмицу кући у првенству уз један реми чини ми се. Некако Макаби најлакши противник, де знам.

12. Najlakši je APOEL po mom mišljenju, Kiprani su u blagom padu, a najteži Ludibugari jer će gazda da ih masakrira ako ove godine ne uđu u LŠ:

13. hoće li naši fudbalski giganti prejuliti u evropi

14. vosa i cuka jebali cmarem oko kurca protivnike.jebi cpbijo!

15. prejuliti

Sviđa mi se ovaj izraz. Hoćemo, revanš sledećeg kola zahvata avgust, tako da ćemo provesti početak avgusta tamo. Najbolje bi bilo Bugare da dobijemo da ne morajmo daleko da putujemo po petarde.

16. Džoni, da li misliš to što pričaš, ozbiljno me zanima.

Ili samo teraš maler.

17. Sve okej ali nisu mi jasni ovi koji su čekivali više od Čukaričkog. Ljude trenira jebeni Miloje. Čovek fura slušalice na treninzima i sedi na klupi u kopačkama. Kvarcuje se, brije noge i podvrće nogavicu, tali se tako što uzima 5 glaava po igraču koji igra u prvih 11. Šta koj kurac se očekuje više od Čuke? Po meni odlično s' obzirom ko ih vodi.
    Nadam se da će vlasnik kluba, koji ga inače gotivi jer su im žene dobre, da što pre šutne degenerika, jer stvarno klub ima perspektivu.

18. Partizan će nam osvetlati obraz plasmanom u LŠ, al' ovo je poslednja godina da vas vadimo i skupljamo bodove. Trgnite se vi Zvezda, Čuka, Voša i tako ti klubovi. Dosta smo vas vukli uz nas.

JEBI TROMZOA!

19. Ako dobiju Ludogorec najebali su, ovi imaju dobar tim, prošle godine u LE su 2 puta pobedili PSV sa po 2:0, izbacili su Lacio, mada ih je Valensija nakantala. Česi i Izraelci su uvek zajebani, čak i za jače ekipe od Partizana. Možda je Steaua i najlakša.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.