Prijava

Ko je sve izbeglica i odakle? Da vidimo koliko nas govana ima lololo. U obzir dolaze Krajina, BiH i Kosovo.

P.S. Gasterbejteri su najgore izbeglice, izbegli su iako ih niko nije terao, pičke.

Ja sam iz Krajine, okolina Knina tačnije.

ПУШКЕ УРУКЕ И КУЋИ СУНЦЕ ВАМ ЈЕБЕМ

ja ko i cak isto sve lolo

i taj izraz ,,izbeglica,, je cemeran da cemerniji ne moze biti xD

Sa kevine strane su svi izbeglice, uglavnom iz Divosela, samo je jedan rođak je iz Knina.

Jebem vam sunce, vratiše mi se sjećanja na '95 - u, Novi Sad, HTZ cipele na plus 35, 2 kese sa gaćama, kojom majicom i jednim hlačama... Jebem te sudbino, koja sam sirotinja bio.

Иначе, татини су из Стрмице код Книна, дошли четрес пете, а ја сам рођен на Косову, па деведесет девете прешао на територију Србије лололо

M'rš dođoši!
Ja sam iz Osijeka...

Ћаћа из Биовичина села, матер из Жагровића, ја рођен баш у Книну.

Има Ремац дирљиву причу. Ако га не буде мрзило нека вам шибне пост.

u mom kraju, doseljene izbeglice s kosova, prodale njive i atare i placeve i kuće za cifre koje se mere u stotinama hiljada evra, došli ovde, opština ih zaposlila po najboljim firmama, kako državnim tako i privatnim, bez pardona dal je stručna ili ne...dok recimo ja, ili bilo koji drugi ae da kažem starosedelac, izvisimo za posao bez jebemti, jer bože moj, prednost imaju kosovari koji su dobili fri placeve i kuće od opštine po selima, al ne lezi vraže, nisu ni oni mutavi, već prodaju te placeve i kuće za pošta-zašta, jer već imaju u šteku hiljade evra od sliptarije s kosova, kupuju stanove u centru grada, novogradnja ofc, voze avtomobile vredne 5-6 hiljade evra i imaju stalne poslove koji su sasvim sasvim okej plaćeni. i to neškolovani kadar, da se razumemo. a mene odbijaju s rpičom da sam PREKVALIFIKOVAN za to mesto, a iz pozdanih izvora znam da su mesta već unapred rezervisana. pogađate već za koga. stiže čoeku iz KM brat iz nemačke, red je da se zaposli i on ovde.
nisam kivan na njih, već ogorčen na lokalnu samoupravu, što je ogromnu prednost i leteći start dala izbeglicama s kosova, ljudima koji su već novčano stabilni i mirni po tom pitanju pa makar ne radili nigde i 5 godina, a ne nama, koji smo godinama ovde i kolko tolko pomagali u infrasturkturi grada. PA MOJ DEDA JE NEKADA ZA DŽ PRAVIO FABRIKKE PO JEBENOJ JAGODINI da bi grad počeo da se razvija i van poljoprivrede, a samouprava nam ovako vraća. E pa bravo, bravo.

Očekivao sam da je Leprikon otvorio temu lololo

Избеглица...

Нисам знала да си таква...

избеглица...

inače, iz pomoravlja su svi moji već meni,meni,meni generacija unazad.

ЦИТАТ

Избеглица...

Нисам знала да си таква...

избеглица...

ТАТАЦ
ХАХАХАХ

O ČEMU MI PRIČAMO OVDE!?