U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Mož bit, meni je ovo napričao. Ne mogu reć kumu da laže vala.
Ovo naše ću da iskopam slike nedje.
JER KUM NIJE DUGME!
Ja ipak kontam da je 13 iljada evra, pošto sam ja iz Crne Gore al ajde
13 iljada evara dobio na kladionicu? Ti brate kad mastiš, momački to radiš. lololo
Ma nisam ja Džanki jebote, kaže on ne znam ja ništa.
A KUMOVA JE REČ SVETINJA!
Zavisi za koga...
Шеко, ја ти верујем друже! Ови педери су љубоморни, прво што нису имали другове, друго што никад нису могли да купе карту за москву у последњем тренутку. Ја, као особа која редовно добија по 13 - 14 иљада ојра на кладионицу, потврђујем да све што претекне из клабинга дамо на курве и купујемо карте за москву, а онда платимо ликовима који имају карту, јер ми немамо да одведу тог неког пијаног ортака до авиона и сместе.
А јесмо враголани хехехе
Ja bi jebo pijanog Rizlija.
Kako je tebi dobro Rizleyyy... :)
Vidiš vjeruje mi čoek. Znači vjerujem i ja kumu !!!11
Ja mislim da je ovaj shekaa-in drug prosao jeftino zato sto nije plootio takse i zajbancije jer su drugovi popeli avion na barske stolice, pa je tako poleceo, bez mehanicara, kamiona i govana.
De se seti barskih stolica. Ahahahahahahahahahaha
Beše li korsa na njima?
I ja kontam rahmetli
Neće brat glavni da postuje na temi :(
kako ga bre ubacili u avion?samo tako ubacili?
al jebes to,ja sam ljude ubacivo u astralni avion...
ОБАВЕЗНО да вам маме спреме нешто течно да имате да једете, да вам не стане столица, муке су то! Нек' вам замрзну то, па ви само треба да подгрејете, очас посла.
Ми смо као клинци, нас четворица, отишли до Копаоника, друг има викендицу тамо.
У доколици а под дејством алкохола звали људе телефоном и зезали их, класичне клиначке глупости.
Е сад, један од нас четворице се увек правио паметан, озбиљан, држао нам предавања како смо неозбиљни што то радимо.
Елем, смислили смо следеће..цео да смо га ложили како је звао неко ко има ловца на телефону, и претио да ће доћи да нас побије, да нам зна адресу. Тај друг се примио и наравно било је оно "Јесам вам рекао дебили"
Легнемо ми ту ноћ да спавамо, нас тројица спавали у истој соби, он паметњаковић сам у другој. Већ спремили онај касапски нож, и неку фантомку, тј. неку дуксерицу смо преправили.
Кад сам био сигуран да се успавао, сиђем до улазних врата, са фантомком и ножем у рукама, и са унутрашње стране почнем да лупам и тресем врата, још врата имала неко стакло па се то чуло да јебе кеву, чујем ја овог мученика да нас дозива из собе, значи пробудио се, упалим аларм у викендици да почне да пишти..и кад је паметњаковић изашао из собе, истрчим уз степенце са фантомком и ножем у рукама и почнем да урличем према њему.
Значи вриштао је као умоболна девојчица и покушао да побегне у собу где је мислио да смо нас тројица, а ова два друга држала врата и нису хтели да га пусте..загребао по вратима као мачка.
Онда сам скинуо фантомку, наравно да је настало хистерично смејање...нас тројице, он је шалу поднео мало теже..тј. очекивао сам да ће бити мало љут па да се и он смеје. А само је отишао у собу, покрио се преко главе и није причао уопште, али уопште, тад сам се мало забринуо да га не стрефи срчка.
Ујутру се спаковао да крене кући бусом, једва га одговорисмо.
Najgore što možeš uraditi pijanom čovjeku je da ga odvedeš na karaoke da pjeva.