Pomoć oko instaliravanja igrica

1. Kol'ko ovaj Bing kaže-laže, ova tema nema na Vukajliji tako da, ono... možda i drugima nekako pomogne.

E ovako. Skinuo sam Mafiu II sa PirateBay-a, i tražilo mi je nekolicinu onih .dll fajlova i sve sam to poskidao i lepo ubacivao itd, itd.. E sad mi kaže da _BinkSetVolume@12 nije ubačen u dynamic link library.. Ne mogu da ga nađem na kompu niti mogu da nađem neki podatak o tome kako i šta... Probao sam i neke daunloude međutim, sve je to fuš i ne radi ništa od toga...
    POMOĆ!!

EDIT: imam windows8, pošto nije isto za svaki sistem.... (ynam da je gejevski, ali neka ostane malo pošto mi je nov komp)

2. Probaj skini ovaj fajl.
    http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?binkw32
    Kopiraj ga u folder gde je exe fajl od igre i trebalo bi da radi.

3. Taj .dll fajl mi je prvi trebao I skinuo sam ga, al aj opet cu da isprobam

4. koliko se sećam tih baljezgarija, taj bink kurac palac je neki kodek ili tako nešto... Probaj da ga guglaš i instaliraš

5. Sve si mi objasnio lololo

6. Da oprostiš, ništa ti ja tu ne razumem.

msm, kapiram otprilike prevod i to.. ali nema ništa konkretno

7. prosto guglaj RAD video tools i skini to. instaliraj i dobićeš u paketu i bink video codec. Jel sad bolje?

8. sa ću isprobam
    tenk ju Nešo.
    AKO NEKO ZNA KAKO I ŠTA NEKA POMOGNEEE

9. Verovatno si mount-ovo ''prvi disk'', unmountoj ga, mount-uj drugi i onda nadji taj fajl i nastavi instalaciju

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.