Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Mada sam ovo pisao narivan, mozda bolje kupiti lek od autobusa za 100.000 pa prodati bolesnom cojeku za 200, lakse je
Al nemas u startu 100000 onda to je problem
Kolko prišivača može da se kupi za 100000
Škodi ti.
Kupis tri tone prisivaca za 100.000 pa prodajes rasniju na komad
Уље од канабиса се користи тако што се зрно смоле врличине зрна пиринча стави под језик.
Кошта око 120 евра, како код кога.
Што се тиче излечивости, неке врсте рака се лече 100% аконсе на време открију, док је нпр Хочкинов лимфом врло зајебан, као и неке врсте мијелома и имају лоше прогнозе и чак при раном откривању.
Ал не знам који курац пишем овде, пола сајта дауновци
Autobuse daj mi lek koji će sigurno da izleči rak 100 k evra ti dajem na ruke u kešu kunem ti se u sve.
Teška je priča ovo.
Не причам о посебном лијеку, наравно да не постоји магични лијек који ће излијечити рак, којег има преко 100 врста. Говорим само да знам људе који су се излијечили стандардним методама, зрачење, хемотерапија, наравно рак им је откривен у некој ранијој фази. Значи не причам ни о чему специјалном ни о каквом чуду, само одговарам Анђелку који је провалио да ако ти окрију рак (па макар био и у најранијем стадијуму) то је одмах крај и можеш само да продужиш живот на неко вријеме тако што ћеш отићи на планинчугу
Ma cuti samo nedo bog nikom
Paune gde nađe samo to ulje od 120 evra, da mi je da vidim taj kvalitet
Nisam pročitao vašu prepisku.
Vakcina ona sa Kube npr na Kubi leči 70 procenata raka. Ta ista vakcina kod nas leči od 4 do 7 procenata samo. Tumorna tkiva njihova veze nemaju sa našim i oni su crnci i mišićna vlakna su drugačija itd da ne dužim sa tel pišem mrzi ne
Prostudirao je Bohor ovo, da ne da Bog da vam treba
Погле Ленса Армстронга: имао рак на тестису, плућима и мозгу. И то не метастазе, већ сваки никао посебно.
Хемотерапија + промена животног стила га спасла, постао човек 7оструки првак у бициклизму.
Ulje je od 280 pa na gore ako ne kupiš u Smederevu fazon
280 je u Sloveniji 350 u Holandiji
I koliko tih treba da posisas da sd izlecis?
Postao je prvak jer su mu uklonili pešes kila ''raka'' a ostala mu snaga.
Kao i kad skineš konju teret, brže trči.
A i drogirao se.
To i pričam Boh, baš retko ispod 300 evra možeš da nađeš, a da bude pravog kvaliteta. Ovaj drugar konkretno iz Holandije nabavlja
što te nije bilo, anđelko?
људи, јако је битно да не лупате јебене глупости и генерализујете. постоји велики број тумора (мало је рогобатно рећи ракова) и не може се говорити о раку као о нпр. еболи (надам се да их нема више). дакле све зависи који је орган напао, када се открио, опште стање пацијента, генетика итд.. рећи да је рак неизлечив је абнормална глупост.
рак плућа који је откривен у каснијој фази код маторца од 65 година који је већ у лошем мед. стању не може да се упореди са једром девојком у цвету младости којој је пронађен тек настао рак дојке на редовном прегледу. и тако још милијарду случајева са различитим варијаблама и факторима
Malo sam zauzet.
Duka ja sam prvo u Sloveniji kupio bilo mi hitno. Motorom išao ušao u apoteku i rekao daj. Lagano kupiš jebeno preneti
Posle iz Holandije
+1 na Šomija
Ovaj prvo u Hrvatskoj uzimao, ali od čoveka koji je iz Holandije donosio, onda tom čoveku iz nekog razloga bio cim u Hr da dolazi, ne sećam se zbog čega, pa se sad sastaju u Austriji, kao na pola puta.
Jes jebeno, pričao mi kako imaš osećaj kao da svaki policajac gleda baš u tebe i sumnja baš na tebe