Zaboravljeni posteri

1. Ova tema je za dobre ali stare postere , nesto kao sa definicijama ona tema .

2. Mislim da bi ti prijao jedan mali odmor

3. zhajku pito sam agilnog

4. nikako da ukapiram popularnost ovog postera sa klincem koji drži pištolje. Čak je i Nixa uspeo da ga objavi https://www.facebook.com/photo.php?fbid=481856415203432&set=pb.130880646967679.-2207520000.1375047997.&type=3&theater
    iako je bio na sajtu jedva 5min!

5. Svaki poster koji pogledam zaboravim posle šest sekundi, s tim u vezi, kako da okačim poster koji sam zaboravio, Bokser vara... Bokser ove postere nije zaboravio :)

6. pa dje su linkovi boxere ovo je tema kao najbolje definicije na vukajliji

7. ovo je bre tema koja nije potrebna, plus na poster ništa ne znači i ajd zdravo

8. sto je nepotrebna pa da se vide stari posteri i da se ljudi nasmeju

9. kajtezz daj link sreće ti :))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.