E da, ispravno bi bilo da na ovaj Balkon mogu da uđu samo ljudi sa odabranim definicijama, ne i sa posterima i reakcijama. Kao što se 50+ poena gleda samo sa definicija.
Ma nema veze. Ne moramo ni da pišemo, nego posle odemo na onaj javni čet neki i kao nešto bacamo aluzije da smo spominjali nekoga na našem četu "Plemstvo" ali nema veze šta. Samo pišemo ono tipa "A Valdemar. Znaš ono što si napisao na Plemstvu za njega", a ti odgovriš "Znam hahahaha" i tako ih tripujemo nas trojica .)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Haaa, vukajlija ima čet jebotebog?!
Da, a ti možeš i da menjaš boju.
Eh, sudbino, ni ne zna šta može, dok drugi leba nemaju :(
Imam ja čet na "ko posljednji pobjednik" i na navijačkim temama, sasvim dovoljno. Predajem privilegije na četu bilo kome. :)
Gledam sad ovo, znači za par dana ću moći u kafanu.
jel primaju pijane goste?
I mogo bi da razmisliš da staviš moderatora na čet, al samo za čet.
Da ne dira defke postere i to, samo čet. Kad nagrnu, biće svašta i njave i vređanja.
I mogo bi da razmisliš da staviš moderatora na čet, al samo za čet.
Da ne dira defke postere i to, samo čet.
I da se zove četnik.
Оћуја дбудем мод за чет
E da, ispravno bi bilo da na ovaj Balkon mogu da uđu samo ljudi sa odabranim definicijama, ne i sa posterima i reakcijama. Kao što se 50+ poena gleda samo sa definicija.
БРАВО МАНЧЕСТЕРЕ
Mog'o bi neki čet za nas što smo u prvih 25 na Vukajliji. Predatori ili Elita. Da pišamo po sirotinji lololo
УА УА ЈЕДНАКОСТ ЗА СВЕ РЕВОЛУЦИЈА НАРОДНЕ МАСЕ СЕ БУДЕ ШИРОМ ЈЕВРОПЕ
http://youtu.be/8HE6xUdkorA
Sve životinje su jednake, neke su samo malo jednakije od drugih :)
Ili soba za prvih deset, neka kao da se zove "Plemstvo"
AHAHAHAHAHAHA, a u toj sobi samo celt, ti i ja da pišemo, svi ostali neaktivni - man' se pederbala!
Ma nema veze. Ne moramo ni da pišemo, nego posle odemo na onaj javni čet neki i kao nešto bacamo aluzije da smo spominjali nekoga na našem četu "Plemstvo" ali nema veze šta. Samo pišemo ono tipa "A Valdemar. Znaš ono što si napisao na Plemstvu za njega", a ti odgovriš "Znam hahahaha" i tako ih tripujemo nas trojica .)
Aaaaaa, to kao što mi u upravi imamo VirtuaGirl kad smo tri minuta neaktivni?
Djoni ko ti je kriv sto nisi htio biti mod, sad si mogo pisat po sirotinji lololol
Ko nije hteo? Nije mu niko ni ponudio, lolo.
Odlično je što nema pristup četu onaj koji nije ulogovan.