Предлог: ВРАЋАЊЕ КТИТОРА
  • Слепи

И што је ктитор уопште укинут, за име Бога?

• NAROD JE NEPRIJATELJ

Ја тад нисам био регистрован, Шта је КТИТОР?

• highlighter

da, stvarno, pobogu, to je meni bila jedina prilika da se osetim privilegovanim. pored toga što imam pos'o i samim tim mogu da plaćam ktitor nalog. doviđenja.

• Crvena konjeva mas'

Oću da klitorišem!

• Марко 

Ко вас јебе, зарадите привилегије.

• Џорди

Подржавам, ал кога боли курац што ја подржавам, газда је сад нешто мењао, а следећи пут ће на свети Стерам.

• Da objasnim

Ја мислим да је ктитор укинут зато што је Казану кренуло да прељева новаца, а биле му компликоване административне процедуре да вишак проследи ђеци из Африке.

• (

Oštro protiv i nikako za.

• Џереми

podržavam, ali skoro sam se raspitao i nema ništa od toga.

• Ronnin

Ja bijo klitor jedama.

• Пд

serjodza
    Ја тад нисам био регистрован, Шта је КТИТОР?

Ктитор је нешто што је Кајзен измислио у тренутку кад није имао неку зараду од овога, да напокон нешто заради и ако ништа друго отплати трошкове сајта. Да ти неке ситне привилегије, а ти њему 200 кинти месечно. Онда је Кајзен почео да зарађује далеко више (што опет претпостављам није нешто јебено много) јер је сајт дођивео фејсбукашку експанзију и добио зилионитог члана, тако да су му тих стотинак јура месечно већ били непотребни. Укино и прејебо Окса који се претплатио на ктитора до 2037. године.

• Скелетор

i meni ukinuo Eddija:(

• Џереми

Manijake, tvoj duplak onaj Eddie?

• омбре

Jadno je imati privilegije tako što si platio! Zasluži pičkice!!!

• Ктитор™

Е, ту сам ја. Може лок. :-)

• Скелетор

Manijake, tvoj duplak onaj Eddie?

moj sugrađanin koji mi iz zejabancije uplaćivo klitora kad mu ćef:)

• Џорди

Јебе се мени за брисање коментара, боје на чету и та гомна, ја бих дао 200 динара само за приступ гробљу.

• Majakovska

Ktitor je i dalje moguć, samo ispod tezge. Pitajte Cajklona i Vejvrajdera. :)) (dupli gej smajli, jer regularni gej smajli nije dovoljan)

• Ronnin

Да ти неке ситне привилегије

Nisu toliko sitne bile. Kao da sad imaš 25 odabranih, tj, krunu.