PRIJEDLOG [] LAJK*HEJT DUGMAD

1. Vidim da svi nešto predlažu paću i ja nešto
    Ja sam zato da se uvede lajk i hejt dugme na profilu korisnika i recimo kad se meni nesviđa Džoni ja odem kod nje i ruknem tojo dugme hejt i svim definicijama mu puknem minus a možda mise i svidi pa mu dadnem plus na sve pa ga podignem na tablici
    Pročito bi ja par čisto da vidim koliko loše piše i onda bi rukno dugme da nebude kakosam to na pamet udarijo
    Etoda čujem jeli neko zainteresovan za ovi prijedlog nekase izjasni ovdje i ako Bog dragi dadne pa da kajzen ućera i ovo na profile. Fala unaprijed

2. Po tom šablonu ja, za 7 dana, ne bih imao dovoljno poena ni za čet. Sram te bilo.

3. glupost.

Jeli stvarno misliš to ili samo zajebavaš
    Tisi to sigurno napisao onako kako bih i ostali pisali da nisu zato

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.