FK Vojvodina

1. Mozda na stocnoj pijaci.

2. jedi bre govna ne zatrpavaj mi post ako ne nzas

jel zna neko posto je vosin dres, i jel ima da se kupi u prodavnici na stadionu? ajmo novosadjani?

3. JEBAĆE VOŠA PLZEN

4. au jebote, ja se nadao Belenensešu ili Legiji...

5. ololo Kairat na Bordo...

6. jao sad svi odjednom firmasi....ajde bezi bre...
    kad se setim ko juce da je bilo, pre nekih deset godina, preko noci ekspanzija, citavi delovi grada su postajali firmaski bez da su prethodno bili na jednoj jedinoj utakmici....jedno 70% tih koji su bili najokoreliji firmasi nisu bili ni na jednoj tekmi....u petrovaradinu svio su bili grobari ili cigani i onda odjednom firmaski deo grada, zaboravili da do juce nisu ni znali za vosu, gadite mi se...usiljena ljubav samo zato da bi se prikljucili masi i osecali pripadnost.
    I navijanje vam je smesno, kao da se skupilo 30 srednjoskolki...bio sam sinoc oko stadiona, glasnije bilo onih 15 italijana

7. kad se setim ko juce da je bilo, pre nekih deset godina, preko noci ekspanzija, citavi delovi grada su postajali firmaski bez da su prethodno bili na jednoj jedinoj utakmici....jedno 70% tih koji su bili najokoreliji firmasi nisu bili ni na jednoj tekmi....u petrovaradinu svio su bili grobari ili cigani i onda odjednom firmaski deo grada, zaboravili da do juce nisu ni znali za vosu, gadite mi se...usiljena ljubav samo zato da bi se prikljucili masi i osecali pripadnost.
    I navijanje vam je smesno, kao da se skupilo 30 srednjoskolki...bio sam sinoc oko stadiona, glasnije bilo onih 15 italijana

Realno. Ja od kad serem u pelene navijam za czv.

8. znaci od pre dve godine XD

9. HAHHAAH PEZIKA PIŠA PO GLAVI STANOVNIKA

10. Odigrajte u Plzenu kao u Torinu i biće dobro.

11. Sereš da će biti dobro ?

12. Kako drugačije? Žreb je štelovan da ide na ruku boljim (čitaj: komercijalno isplativijim) klubovima. Jedino mogu da odigraju dobro i da se nadaju dobrom.
    Iskreno, pošteniji su bili stari Kup UEFA i Kup šampiona, upravo zato što je bilo malo prostora za manipulacije. U prvom kolu su mogli da igraju prethodni finalisti. I iznad svega, ako je Liga šampiona, to nije Liga skupih klubova, što je u praksi.

13. Lol brt. Dao si konstataciju da će biti dobro ako ponove meč iz Torina koji im je najbolji u fazon zadnjih 30 godina. To i glupi pezos zna.

14. oces da postavim sad printskrinove sto si smarao lemaju da se vidite, a ona te ispaljivala?

15. kad se setim ko juce da je bilo, pre nekih deset godina, preko noci ekspanzija, citavi delovi grada su postajali firmaski bez da su prethodno bili na jednoj jedinoj utakmici....jedno 70% tih koji su bili najokoreliji firmasi nisu bili ni na jednoj tekmi....u petrovaradinu svio su bili grobari ili cigani i onda odjednom firmaski deo grada, zaboravili da do juce nisu ni znali za vosu, gadite mi se...usiljena ljubav samo zato da bi se prikljucili masi i osecali pripadnost.

Ово је потпуно тачно. Иначе, нисам био дуго на Вошиној утакмици али последњи пут пре годину-две су клинци водили трбину. И било је баш онако јадно навијање. Мада, то је тако од како су попадали сви из Г3 екипе.

Ал' и ово ложење је краткотрајно...

16. Tako su se svi nalozili na Borac BL, al opet ce biti koprenedri za koju godinu.

17. sta je bre tacno majketi navijate za jebeni fmp u basketu a serete nesto. dal ste bre realni.

18. Ал' и ово ложење је краткотрајно...

Tako su se svi nalozili na Borac BL, al opet ce biti koprenedri za koju godinu.

dal bre citate sta pisete? jel se prepoznajete? koliko ste vi izgubili vezu sa realnoscu nevera

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.