Prijava

Nije to taj čovjek, nije to ta energija, nije ni to to vrijeme. I da se vrati vjerovatno ga ne bih slušao, ovo što je izbacio "GOZBU" nije ništa posebno, naprotiv. Što se mene tiče nek radi šta hoće, boli me kurac njegov je život, ja ću da slušam ono što mi se sviđa, u njegovom slučaju , stare pjesme.

E i još nešto, sere mi se od toga "jugosloven". Boli me kurac i za Srbe i Hrvate i sve, ali ako tripuješ da si iznad tih primitivnih naroda i etničkih podela i sukoba, onda bude čovek pa nemoj da imaš nacionalnost.

A da, i ja sam po naslovu bio ubijeđen da je Kurajber napustio sajt, pa da ću ja da zablistam i budem mlada nada, al jbg nemam sreće

Ма нек буде и Марсовац ако оће, то све везе нема са било чиме.

ALA KENJAJU VISE E, SVAKI KOMENT NA TJUBU JE UZDIZANJE JEBENO E, KO DA JE KAVALERA.

БОЖЕ УЗМИ ЏОНИЈА И ВРАТИ НА ИПЧЕТА!

TO JE ONA KAO FORA KAD SE NALJUTIS NA ORTAKE OD 10 GODINA PA KAO KRENES KUCI I ONI SVI KAO AJDE VRATI SE, MARE. VRATI SE BRATE

...Mare se vraca...

MARETOVA KEVA RADI KO CISTACIA HAHAAHAH

Луди Чак
Pa mogao je da za vreme rata bude u Beogradu, niko ga ne bi dirao. Nije morao ništa da komentariše, samo da čeka da prođe.

Mogao je da dodje i da legne na klupu u parku da spava, niko ga ne bi dirao.

Džoni je jedan serator običan kao pojedini članovi ovog sajta koji ga demonstrativno napuštaju iako ljude realno zabole kurac za to i onda odu na fejs da kukaju kako je Vukajlija sranje. E takav je Džoni. A i precenjen je.

ko da je rod najrodjeniji,pa pobeg'o s'romanije kada je bilo najteze,a sada po nizozmestvu sere po vekovnom ognjistu...sve i da je istina sve to,koga boli kurac kakav je covek,nes ga za kuma zvati...treba da se personifikujem i da idolizujem nekog muzicara...onda se seknjam.pa kako to da ne kenjas vafle?smrc...slusajte muziku,kada vas bude zajebao ili vama nesto uradio,onda kukajte.i to sto kaze da nema nacionlnost,a da je jugosloven je potpuno u pravu.nema te nacije...k'o da je rekao da je klingonac.

Vratiće se Džoni sa minobacača

Džoni je jedan serator običan kao pojedini članovi ovog sajta koji ga demonstrativno napuštaju iako ljude realno zabole kurac za to i onda odu na fejs da kukaju kako je Vukajlija sranje. E takav je Džoni. A i precenjen je.

To je zato sto im je Vuka prirasra za srce kao Dzoniju Jugoslavija </3

Ja mislim da je Dzoni dobar momak.

Džoni je jedna pichka !!1 Ja sam njemu poslao jednu poruju na jućubu i on meni nije odgovorio i ja sam sada tužan a on je pichka.
A bio je dobar dečko.... :((( :'''(

Volim njegovu muziku i jako poštujem njegov rad mada u nekim pesmama (većini) zavija kao majmun, nemoš povatati šta je teo da kaže al dobro šta sad.

Vratiće se kad mu umre žena

I ja mislim da je Brana dobar momak.Ono, kakvih ima medju matorim izlapelim rokerima. Sto se autorskih prava tice, bio bih licemer da ja sad nesto tu podrzavam, jer toliko piratyskih snimaka imam da sam zaboravio sta je original. Mada, realno, cinjenica je da od Izdavanja diskova svi imaju vajde sem njega. Ako svrati, slusacu ga uzivo, ali pre ce dosadni Oliver da dodje nego on.Jebi ga, volim ja muziku Brane, Rundeka, Balasa, pa i ono sto je Bora radio do tamo 85-7. Moze Balas da bude smrad, Bora izlapetis kome je alkohol popio sav mozak, Stulic naporan, ali ostavise nesto dobro u muzici.Neka sotavi sad neko i to malo, ako moze.

U stvari, nađi u Crnu Goru ijedan bend koji je ikako doprineo ex YU sceni?

-Peca Popovic pada u nesvest, a Olga Kepdzija ga poliva vodom-

Zaista msm... Crna Gora-Makadam i Makedonija-Leb i Sol, uvek je bilo lako zapamtiti ako se spremas za neki kviz... Slovenija, hmmm bio je Videosex tj. Anja Rupel (jes i ja bi je), i BULDOZER. Sve ostalo sto se roka tice je bilo Srbija, Hrvatska ili Bosna.

Dzoni? Dzoni se otprilike izjEbaO bre brate, pa mu sad krivo, takav sam ja utisak stekao. Kad pogledas ko god da je ostao zivi sad bolje od njega, i mozda mu je malo krivo. Profesionalnog uspeha nije imao u zadjih 20 godina, utice to na coveka. Ali to nema veze, njegova muzika uvek legne, i svaki cas otkrijes nesto novo, neka njegova pesma ti je sranje godinama, pa ti onda odjednom bude vrh.
A ima nesto u tome kad 13. Decembra cujes "Prolece 13.-tog u Decembru", ujutru kad ides na posao.

a, hmmm bio je Videosex tj. Anja Rupel (jes i ja bi je),

OOO ANJA
O TEBI SE MI SANJA, NOCOJ
IN RAD BI BIL S TEBOOOOJ ZA VSE VEČNE ČASE

Uh, anja rupel....

Nego,

A ima nesto u tome kad 13. Decembra cujes "Prolece 13.-tog u Decembru", ujutru kad ides na posao.

WORD. Ne mora da bude trinesti decembar, može da bude i dvaestreći mart! ustaneš, još jedan šugav dan pomisliš, i dovoljno je samo tih prvih par akorda da čuješ, USTAJEŠ IZ MRTVIH JEBOTE

iz slovenije je bio i lacni franc.