Prijava

банујте ову сморку, иде ми на курац

ĐESU MLADI TUJE ŠALA.

Ja sam za to da se banuje gosn. Buntovnik jer je pozer koji hejtuje samo hejta radi i ne obraca paznju na ono sto hejtuje, samo bi da bude poznat kao hejter. Drugim recima, nije kvalitetan hejter.

O kome pričamo nebitna?

Pa o Disidentu, logicno, koko buntovnika ovaj sajt poznaje?

Ma daj ne zezaj me, ja reko ti ozbiljna. Iz Bosne je on...

nebitna,pa i ti tripujes neki hejt kao...

SasvimNebitna
Ja sam za to da se banuje gosn. Buntovnik jer je pozer koji hejtuje samo hejta radi i ne obraca paznju na ono sto hejtuje, samo bi da bude poznat kao hejter. Drugim recima, nije kvalitetan hejter.

Mnogo si ovo lijepo sročila. Onako elokventno u skladu sa dosadašnjim istupima.
Nego, jebel' te iko?
EDIT: nisam ja hejter, ja sam glumac

sasvim nebitna daj slike

Ja samo da pozdravim Mitu i njegovu sestru!

ovu sasvim nebitnu banujte pre smorke

остане занимљиво као на земљорадничком форуму

Na koliko si ti zemljoradničkih foruma bio? To su obično mesta sa najviše spema i trolovanja. Jebač, nemoj da ti se ponavlja ovakav gaf! DobaRS čoek pa dat kaem.

Pa ono, jeste malo uštogljeno postalo, ali nije to sada, već duže vreme je tako.
Treba malo olabaviti to oko spema i napušavanja jer ne možeš se lepo raspravljati dok ne napišeš nekome "Puši kurac". Za to ne treba biti banovan istog trenutka.
Što se tiče teme Zvezda - Partizan, ja sam bio prvi za to da se ne upada, ali s obzirom da njih nije čovek mogao da umiri kada izgubi Partizan ili tako nešto, kontam da ću im uvek upadati i prskati po toj temi bez obzira na ban. Već u četvrtak kada im Černomorec da 5 komada u Beogradu, idem tamo da ih prskam.

Definitivno treba malo popustiti uzde, jer na forumu uvek bude dobrog smejanja, ali opet treba da bude raznovrsno. Luks pomenu kako neće da gleda teme u kojima Goga i Brus pričaju o zavesama ili tako nešto, ali svako treba da ima svoj kutak na netu. Mada ja sam univerzalan čovek. Mogu da pričam o zavesama, Metalikama, mogu da prskam cigane, igram one igre sa brojevima i napišem recept za neku klopu.

Ako je krenula neka rasprava ili neki spem koji je OK, ne treba to prekidati, pa čak ni ako sevne neka psovka. Lepo reče Kelt, pa internet je, jebebmumater. Mada se ne slažem da je Zyclon loš mod. Turniri, čitanje defki i mnoge druge stvari čine ga po meni, dobrim modom.

Sve u svemu, olabavite malo, jer spem ne mora da bude tako loša stvar.
I odbanujte trajno banovane koji hoće da se vrate. Caru sada pustiti ovde je kao pustti vuka među jagnjad i mislim da bi bilo zanimljivo to gledati.

Лоло, Келт има уживо презентацију како изгледају теме кад Циклон не банује.

i vidim da se pretvori ovo u jedinu temu sto nije na aparatima, i gde postoje dva sukobljenja misljenja. nije dosadno.

ajde bre moderatorski forum nam je najdosadniji od ko zna od kad... letargija i sranje. aupicku materinu, ja sam obicno bio onaj dosadan, al kad meni prekipi malo pa krenem da se svadjam sa moderatorima to znaci da je smorilo, decaci i devojcice. treba se menjaju stvari.
i ovo se preljeva na ostatak sajta.

btw mislim da je skoro bilo da sam prebacio 3 god kao moderator bez prestanka. nikad nije bilo dosadnije.

Dođi u moderatorsku sobu na četu, kačimo i SISE!

već ukažu i putem PVT-

Ko je toliko prso da vas smara preko pvt-a da banujete nekog?

Келте, мислим да онакав спем од пре пар страна није уопште утицао да тема буде занимљива. Мени не смета (превише), али нема везе са живошћу теме. Друго, мислим да је главни проблем форума недостатак занимљивих људи, а не вишак оштрих модова.

И да, колико ефективно модова има? Модова који раде нешто или се баве сајтом на неки начин - четри, пет?

Ko je toliko prso da vas smara preko pvt-a da banujete nekog?

iznenadio bi se... uglavnom odgovaram da ne kenjaju. drugi uzme pa banuje, dizadje u susret.

more boli me kurac, nisam voleo tuzibabe ni dok sam imao 10 godina, a pogotovo matore tuzibabe. to su jedni od onih ljudi sto zovu policiju kad jace prdnes u stanu,.