Predložite TRAJNO BANOVANE autore koje treba odbanovati i dajte dobar razlog za odban

1. ovo su ozbiljne teme nećemo se trouljemo!

2. Realno, nikad nisam odbanovao autora koga je neko drugi banovao, a da prethodno ne zatražim dozvolu od konkretnog kolege. Vidim poentu u ovom odbanjivanju, realno jesmo bili prestrogi kod nekih autora, ali smo ponegde bili i potpuno u pravu. Nemam ništa protiv odbanjivanja, lako je ponovo staviti zabranu onom ko nastavi da pravi sranja.

Mada i ovo što kaže paninaro ima pun smisao. Eto, na primer, ima autora na sajtu koji su trajno banovani na nekoliko naloga pa svejedno slobodno pišu sa nekog novog. Jebiga, grešili su na prethodnom, mi smo im oprostili što smo ih tukli i sad su korektni :)

3. Ne trolujem, lepo sam pitao samo. Brus kazo i toeto.

4. Može li se ta korektnost nagraditi odbanom originalnog, jer zaista nije isto kada si na duplom nalogu i originalnom, to je logično, bar se ja ne osećam isto.
    Što kažeš ako zaserem možete mi staviti finalnu tačku kraj :)
    Nisam mislio na tebe bohore nego paninara, ne mož biti isto original i dupli

5. ne znam, nisam nikada imao dupli.

6. probaj da buš na duplom a da ne koristiš više nikada ovaj pa vidi

7. pa vi ste odbanovaste sto su bili trajno banovani, neverovatno

8. Ja probao, s tom razlikom što sam krio dupli, sa drugim duplim sam se bolje organizovao :)

9. Imati duplog je tako misteriozno i seksi.

10. kad ste odbanovaste odbanujte i JTU-a

11. Odbanujte profil Maje Nikolić Japundže.

12. realno jesmo bili prestrogi kod nekih autora

Misliš na mene, reci mi da misliš na mene! ♥

13. Ovde se vidi koliko su okoreli nolajferi sa podsvesnim sadističkim nagonima u stvari željni ljubavi i pažnje. Osećate transfer blama? Ako, ako, ispljunite to iz sebe. Idemo: LJUU-BAAV.

14. Ovde se vidi koliko su okoreli nolajferi sa podsvesnim sadističkim nagonima u stvari željni ljubavi i pažnje.

Puzzlefox in nutshell :)

15. LJUU-BAAV.

HAHAAHHAHAHAAHHAHAAHHA

16. Al je ovo jadna tema, odbanovali ste ljude koji su zasluženo banovani, što kačenje privatnih slika, što jako vređanje i tako... Čast izuzecima, mislim na Pazlfoksa i još kog.. To je kao kad bi pustili iz zatvora serijskog ubicu jer je odležao "čak" 9 meseci, a i narod ga hoće napolje. Možda surovo poređenje, al je ispravno.

Lepo rece.

17. Sad ga baš pretjeraste aukurac....

18. Ako može JTU može i Kuzman.

Vratite nam Kuzmana.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.