PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Ajde agi, malo bliže nam predoči parodiju. Mism, meni nekako široko to deluje. Uzmem defku od protivnika, i izmenim je da bude bolja, smešna, retardirana, glupa?

2. Umorio se danas od otvori/zatvori forum :D

3. Не знам о чему причаш, тако да вероватно нисам. И не знам који ти је дупли, дај да видим ту дефиницију што си поменуо

Ti si od skoro ođe pa ne znaš da mi se duplaci banuju isti dan kad ih napravim lololo

Bilo nešto na foru "Stiven - ono kad obriješ kurac tako da sa strana ostanu dva žbuna pa ti međunožje liči na Stivena iz veselih sedamdesetih"

4. Agi vukajlijaška pepeljuga :D

5. AJ DA SE NAPUŠAVAMO KURCIMA PRE TAKMIČENJA PA DA SKRNAVIMO DEFKE!
    JA BI VOLO DA NEKA DEFKA SA SADRŽINOM "KURAC PIČKA DUPE SISA" SA TAKMIČENJA IZAĐE NA NASLOV.

Remac, jebem mu lebac defke su ti sranje i nemam šta da parodiram el eo ti kurac ja sam sranje autor pa si najebo OPAAAAAAA

6. Pseto, arlovski, nekoga od vas očekujem u finalu

7. Ti si od skoro ođe pa ne znaš da mi se duplaci banuju isti dan kad ih napravim lololo

То знам, него сам мислио да имаш неки андркавр.

8. Zato što nemamo defke OPAAAAA ondulatori obrišite mi i ovo malo jada što imam pa kurac da mi parodiraju

9. То знам, него сам мислио да имаш неки андркавр.

Imam sigurno ali sam vjerovatno zaboravio imena. Prema nekoj Ombretovoj statistici kol'ko on prati imam 29 duplaka. Na to ima još jedno sigurno 10ak koji su pravljeni dok njega nije bilo (mada ja mislim da je bliže ukupnoj brojki 25-6 otprilike)

10. Ала ти смарају ове дефиниције нешто-нешто у америчким филмовима.

11. Сад сам видео да си ми коментарисао фудбализован живот, тачно сам знао та ће та бити први избор :Д

12. Haha, nema više zajebavanja sa specijalnim linkovima, ko onomad onaj Advokado što nas je prešao.

Eto, nisam uspeo da se prijavim na takmičenje, a sad ne mogu ni da se zajebavam sa linkom. Ima da parodiram za svoj groš, eto vam!!! Parodiraću ponosno!

13. Ja napiso 4, odo i ja da spavam, pa sutra da ih ispravljam.

14. Izgleda da ću da reverzibilno parodiram, tipa da pretvaram cinizam u mehkoću. Štaćeš, takva karma.

15. Ала ти смарају ове дефиниције нешто-нешто у америчким филмовима.

Slobodno izmijeni naslov na nekoj od tih i garantovano dobijaš. Ljudi se opasno prže na te defke.

Hint: Svi bi htjeli da čuju nešto o Srbima u američkim filmovima a mene muka da to pišem.

A inače to za fudbalski život sam već isparodirao. Imam ih još par koje parodiram pa ću probrati.

EDIT: Kacmo kod parodiranja mene. Drug danas pročitao defku na temu "tvoje slike u dnevnoj sobi tvojih roditelja" i kaže ovo se moglo definisati kao "siguran znak da si umro."

16. Ti si od skoro ođe

umreh

17. Remac, jebem mu lebac defke su ti sranje i nemam šta da parodiram el eo ti kurac ja sam sranje autor pa si najebo OPAAAAAAA

http://d2tq98mqfjyz2l.cloudfront.net/image_cache/1368317484152960.jpg

18. Bravo Nano, naćerala si me da editujem zadnji post lol

19. još bih samo da poručim advokadu, da ću se ja boriti prljavo: znači, minus na svaku izbačenu defku za takmičenje.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.