Kako je onaj čoek uopšte prošao kvalifikacije lolo
Evo jebeš mi teču ako znam. Axaxaxaxa. Sad šalu na stranu dobar je nesssinjo.
Svi se nešto očešaše na takmičenju najbolje definicije, najbolji dueli, samo ti i ja suva kurca ostadosmo. Ni oni sisa u pvt bar...
pa dal me jebete?
nije problem sto je ciklon, govno su mu defke, ako je samo prepisem bice parodija, ali KAKO JA BRE DA ISCITAM 701 DEFKU, ALO BRE, ALO?!
e, dal ce glasacima biti data na uvid i oridjidji defka, da npr podrzavamo stil oridjidjija, ali da je oteramo u kurac? razumete? tako nesto ima smisla samo ako se obe defke citaju...
e, dal ce glasacima biti data na uvid i oridjidji defka, da npr podrzavamo stil oridjidjija, ali da je oteramo u kurac? razumete? tako nesto ima smisla samo ako se obe defke citaju...
Kažu da Srbin, kad mu nešto novo od tehnike ne radi, prvo isproba sve varijante i kombinacije dugmića, pa kad otvori, rastavi, sastavi i zatvori, kad lupi par puta šakom po njemu i promućka ga, kad pita komšiju i potraži neki internet forum, pa kad ništa od toga ne urodi plodom, onda uzme i pročita uputstvo.
Kažu da Srbin, kad mu nešto novo od tehnike ne radi, prvo isproba sve varijante i kombinacije dugmića, pa kad otvori, rastavi, sastavi i zatvori, kad lupi par puta šakom po njemu i promućka ga, kad pita komšiju i potraži neki internet forum, pa kad ništa od toga ne urodi plodom, onda uzme i pročita uputstvo.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ja sam mislio da svoj rat vodim tako što ću namerno glasati za očigledno lošije defke.
De da vidim parove jebo te krv? Po čijim definicijama pišam?
Evo, Bohoru: http://challonge.com/parodija_kup
Fala brale, nači Kajtezzz se sjebo.
NEKA NAJGORI POBIJEDI!
Brale pa ko i na prošlom takmičenju o kratežima. Axaxaxaxaxaxaxaxaxax
http://www.whychristmas.com/i/chrismons/chrismon-cross-large.png
Hvala za avatar.
takmičenju o kratežima.
Axaxaxaxaxaxaxaxaxax
Kako je onaj čoek uopšte prošao kvalifikacije lolo
I drugi put, samo cimni.
Kakav bolan Ninka, klasična prevara od autora.
Evo jebeš mi teču ako znam. Axaxaxaxa. Sad šalu na stranu dobar je nesssinjo.
Svi se nešto očešaše na takmičenju najbolje definicije, najbolji dueli, samo ti i ja suva kurca ostadosmo. Ni oni sisa u pvt bar...
Ovo bih promenio u Budite na Vukajliji ceo dan :)
pa dal me jebete?
nije problem sto je ciklon, govno su mu defke, ako je samo prepisem bice parodija, ali KAKO JA BRE DA ISCITAM 701 DEFKU, ALO BRE, ALO?!
sta seres ti advokate, ja sam bosanac, KOCKA UPADA U RUPU ZA CILINDER ZATOSTOJOJ JA KAZEM DA MORA I TAKO JE I KRAJ
E izvini, za bosance ima uputstvo i na turskom. I ne kaže se cilindar već sulundar.
hahahaha e baš to :)
Kupio sam glasove. Sirotinjo!
ALI JA NISAM NASO NA FORUMU! PITO, EVO, NA ANA.RS I KAE RIBA, ONA NAJGLAVNIJA, DA NEZNA. POMOZI MI, PRESVETA TANJO PRIMORAC!