PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Proizvoljna defka dodeljenog protivnika, da.

Nat, samo mene slučajno da ne prijaviš i da budeš dovoljno brza. To je to :)

2. Ja već počo da iščitavam Kostića.

3. Neću tebe Agi, ovo je ozbiljna stvar, ne brini.

4. Ček bre, parodira se defka protivnika, a ne proizvoljna defka, ne?

Pa, kako bih ti parodirao sad neku defku ako ti tek treba da je napišeš. Ok, razumijem taj dio ali onda bih i ja trebao da napišem novu da bi ti parodirao tu a uvijek mogu napisati neko neparodljivo sranje da te zajebem, odnosno da zajebeš ti mene.

Mislim da parodiramo proizvoljnu.

5. Dobro jutro Grofe :))

Ama, pokušavam da kobjasnim pazlu, pa proveravam.
    On se tek socijalizuje, taze pušten, pa reko da komognem.

Ja već počo da iščitavam Kostića.

Haha

6. A kad posten svet da spava, molim ja vas?
    Ovo ce biti opaka sprdacina, osecam. A imam jedno 50 defki rodjenih za parodiju lolo.
    Mozda i bolje da prespavam.
    Пс немој неко Брусу да је јавио случајно у Ариље! Онај као све учествује преко курца, а овамо траумира ову млађарију.

7. Ja već počo da iščitavam Kostića.

Kakav štreberluk :))))

8. mogao bih ovde da se oprobam, u pokeru samo gubim.

9. Ne znam ja Nato ništa!

10. Пс немој неко Брусу да је јавио случајно у Ариље!

Brus kad se vrati, ima da se šlogira, najmanje zbog ovoga.

11. Ama, pokušavam da kobjasnim pazlu, pa proveravam.

Ja mislio da se on već prijavio pošto viđeh da je postovao na ovoj temi pa zato ono rekoh. I ja sam tebe pogrešno shvatio lololo

EDIT: JA ću oko 3 i po da ručam, tu dok ispušim još jedan cigar poslije toga biće 4 tako da nemojte u tom periodu da otključavate temu. Unaprijed zahvalan.

12. Много ми мило за пазлића што се вратио и како је марљив, увиђајан и учтив. Види се да ужива. Грешна вам душа. Уживај пазле, осећам да не спаваш од одбана :)
    едитЧ исправио.

13. mene ako ne ubacite, ja ću napravim interno takmičenje, sa mojim duplim, brojnije i uspešnije organizovanije od vašeg.
    i kolki sam maler, dizgubim u njemu!

14. Брате, ово са пријављивањем је као кад напињеш цуру..да мало сису па ти склони руку, да мало минџе..па глуми финоћу!!

СКИДАЈ СЕ ГОЛА КУРВО И ДА КРЕЋЕМО!!

:)

15. Много ми мило за пазлића што се вратио и како је марљив, увуђајан и учтив. Види се да ужива. Грешна вам душа. Уживај пазле, осећам да не спаваш од одбана :)

Ove riječi me gađaju pravo u onu prazninu između pluća. :'(

увуђајан

Što znači ovo?

16. СКИДАЈ СЕ ГОЛА КУРВО И ДА КРЕЋЕМО!!

+888

JA PARODIRAM!!! JA FORNIFIKUJEM PARODIJU!

17. a koji je problem da krene 64 autora? šta je jedan krug gore dole?

18. E a oni koji ne uspeju da se prijave za sadašnje takmičenje idu na listu za naredno ako bude?

19. a koji je problem da krene 64 autora? šta je jedan krug gore dole?

Nema ništa, samo elita upala.
    Briši, krpo!

E, sad ozbiljno, kako hoćete, ali ne preterujte sa brojem. Ubiće draž i smoriće brojanje i ostalo. 64 možda i nije mnogo, ali sve preko je smor.

20. Truleks Krpa
    a koji je problem da krene 64 autora?

Jer sam iz fazona da sam izmoderiram celo takmičenje, duplo više takmičara, povlači podelu prvog kola na dva dela, što su dodatna dva dana, najmanje, a ne bih da traje sve više od 10-ak dana. Dovoljna su 32 autora ovaj put :)

sijalica
    E a oni koji ne uspeju da se prijave za sadašnje takmičenje idu na listu za naredno ako bude?

Može.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.