PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Jesam ja pohvalio ideju? Jok? E pa evo.
    Kapiram da će ovo biti totalno ono opuštancija, više benigne zajebancije, nego inače na ovim tekmama.

2. Што не учествује Страја? Ја сам за то да му дате вајлдкард.

3. kaće takmičenje posterdžija?
    pobednika da bira drama džoni, a šunta da bude banovan celo vreme trajanja takmičenja!

4. И за реакције дорганижете једно!

5. Pa zar reakcije nisu imale takmičenje?

I još ste imali opipljive nagrade, pa šta još oćete.

6. НЕ ДЕРИ СЕ БРЕ МАТОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

7. E da, dodao sam ovo u pravilnik:

Jedini uslov za učestvovanje na takmičenju je da prijavljeni autor ima najmanje 20 napisanih definicija.

EDIT: Vidim da među zainteresovanima jedino Nienna otpada u tom slučaju. Jbg, moraš imati neki sadržaj da protivnici isparodiraju.

8. Odlična ideja! Verujem da će svako svog protivnika detaljno iščitati, ne bi li mu našao Ahilovu petu, a to može biti i najbolja definicija! Ovo je takmičenje u kom bih učestvovao da je drugačiji princip prijavljivanja. Možda u nekom narednom ciklusu.

9. Agilni

E da, dodao sam ovo u pravilnik:

Jedini uslov za učestvovanje na takmičenju je da prijavljeni autor ima najmanje 20 napisanih definicija.

Значи, ја сад не би' мог'о с главног налога да се пријавим ни кад би' 'тео.

10. meni se sviđa koncepcija takmičenja, podrAžavam

11. Samo da kažem da idem na selo da krunim kuruz, i ako ne dođem kući do 10 pa da se ko čovek prijavim ima da na profil stavim da ste šupci.

12. Ja se slažem sa glavnim, jbg, bukvalno nas obavezuješ da sedimo za kompom, jer bi da se igramo, a među prvima smo postovali na temi i sad da ispušimo... nije uredu...

13. Glavni, šta komplikuješ koj' moj.

14. Nije, Krajsleru, upravu je čovek... jbg. Što nije moglo jutros da se prijavi?
    Baš je bezveze ovako!

15. ja sam mislio da nisam tu za vikend pa se nisam prijavio a mogao sam. a sad mi se sjebaše planovi pa dreždim ovde ko ludak.

16. Ja sam za da se takmičenje održi, a da li ću učestvovati manje bitno... Ako stignem, stignem...

17. издоминираћу, реално

18. Ne stavljajte me sa debelim Leprikonom odma na početku, oću da prođem prvi krug jebem mu sunce.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.